Za mame

Sve za mame na jednom mjestu. Butik i internetska trgovina malizakladi.si nudi sve što je mamama potrebno za vrijeme radosnog iščekivanja, u razdoblju nakon poroda, tijekom prvih mjeseci s bebom i razdoblja s mališanom. Dostupni su proizvodi za njegu, modni dodaci, prirodna i organska kozmetika, sve za dojenje, kartice za fotografiranje za trudnice i ostali neizostavni dodaci.

 

Za mame

Stranica
%

44 Proizvodi

Prikaži sve po stranici
Stranica
%

44 Proizvodi

Prikaži sve po stranici

Trudnoća; prekrasna i nezaboravna pustolovina iščekivanja malog blaga

Žena ja najljepša onda kada pod njezinim srcem kuca još jedno. Trudnoća je za svaku ženu posebno i neponovljivo iskustvo. U mjesecima trudnoće svaka se mama brižno priprema za dolazak bebe. Buduća se mama za vrijeme trudnoće povezuje s bebom, dobiva informacije i korisne majčinske savjete, odabire dječju opremu i dodatke za svoje malo blago. Mame mogu zabilježiti napredovanje svoje trudnoće s pomoću dražesnih kartica za fotografiranje Milestone.

Ovjekovječite broj tjedana trudnoće, prvo pomicanje bebe u trbuhu, trenutak kada ste saznale bebin spol i brojne druge nezaboravne trenutke. Na posebno označeno mjesto na kartici možete upisati datum važne prijelomnice i zatim se fotografirati s karticom. Tako će svi predivni trenuci trudnoće postati posebna doživotna uspomena. Sve čega biste se željeli sjećati iz razdoblja trudnoće možete zabilježiti i u dnevnik za trudnice ili rokovnik za mame.

Priprema za dolazak bebe

Posebna pažnja, organizacija, odabir opreme i dodataka, uređivanje dječje sobe, priprema na porod. Mame tijekom iščekivanja nastoje u najvećoj mogućoj mjeri poduzeti sve što je potrebno za dolazak bebe. Pritom najveću pozornost pridaju odabiru dječjih kolica, opreme i dekoracija za dječju sobu. Svaka trudnica ima svoje želje i prioritete, bilo da je riječ o odabiru potrepština za bebu ili svega onog što je potrebno za porod i razdoblje nakon poroda. Prilikom odabira dječje opreme za bebinu sobu zasigurno su najvažniji dječji krevetić, stolić za previjanje bebe, dječja ležaljka, gnijezdo za spavanje, baldahin za dječji krevetić, dječji jastuk, pokrivač, vreća za spavanje za novorođenče i bebu, košare, spremnici i organizatori za stol za previjanje, pelene i vlažne maramice za bebu te drugi neizostavni dodaci.

Mama, ne zaboravi na...

Mame zaneseno pripremaju sve što je potrebno za dolazak bebe i pritom često zaborave brinuti o sebi. Prijateljice i članovi obitelji nerijetko odluče iznenaditi buduću mamu zabavom darivanja djeteta. Zabava darivanja djeteta zabavan je događaj za trudnicu ili trudnicu i budućeg tatu na kojem uzvanici daruju buduće roditelje. Najčešći su pokloni za zabavu darivanja djeteta korisni dodaci za njegu beba te dječja oprema s trudničinog popisa želja. Pelene, tetra pelene, vreća za spavanje za bebu, slinčeki, dude, grickalice, ergonomska nosiljka, gnijezdo za spavanje za bebu, dječja ležaljka, kolijevka s uklonjivom jednom stranicom i ruksak za previjanje samo su neki od proizvoda koje prijateljice najčešće odabiru kao poklon za buduću majku. Često se na popisu ideja i želja za poklon nađu i praktični dodaci za mame u razdoblju trudnoće ili nakon poroda; planer za trudnice i mame, jastuk za mame ili jastuk za dojenje, moderna torba za previjanje, toaletna torbica za mamu, kozmetika za njegu trbuha, pumpa za izdajanje i druga pomagala za prva hranjenja bebe.

Torba za odlazak u rodilište

U našoj ponudi dostupne su posebne torbe za previjanje i mame. Modernim i funkcionalnim dizajnom posebno oduševljava Tiba+Marl. Na našim policama možete pronaći zaista svestrane moderne torbe za odlazak u rodilište i torbe za previjanje. Moderan dizajn čini ih prikladnima za svakodnevnu uporabu. Mogu se nositi na posao, trening, ali i na svako putovanje s bebom i mališanom. Osim torbi dostupni su i sve popularniji ruksaci za previjanje, odnosno ruksaci za mame i tate. Zahvaljujući neutralnim i profinjenim bojama te unisex dizajnu rado će ih nositi čak i tate. Što to torbe i ruksake u našoj ponudi čini tako posebnima? Iznimno su kvalitetni i pružaju obilje prostora za pohranu, a zbog praktičnih džepova vrlo su pregledni te omogućuju odličnu organizaciju sadržaja u unutrašnjosti torbe ili ruksaka. Dostupni su posebni džepovi za pelene i vlažne maramice, džep za bočicu, džep za prijenosno računalo i drugi uistinu funkcionalni džepovi i dodaci koji omogućuju da moderne mame torbu ili ruksak upotrebljavaju čak i onda kada u njima nisu pohranjene mališanove potrepštine. Dostupne su i obiteljske putne torbe te manje torbe, torbice oko struka te prijenosne podloge za previjanje.

Sve najbolje za njegu kože tijekom trudnoće

Na policama naše internetske i butik trgovine dostupni su certificirani i sigurni proizvodi za njegu kože trudnica. Prirodna i organska kozmetika Sophie la girafe s certifikatom Ecocert omogućuje sigurnu i bezbrižnu uporabu. Kozmetički proizvodi iz linije prirodne i organske kozmetike Sophie la girafe ne sadržavaju opasne sastojke, gluten i alergene te su ujedno veganski i bez snažnog mirisa. Nježna formula ugodna je za kožu i povoljna za okoliš te ostavlja blag i uistinu ugodan miris. Trudnice najradije upotrebljavaju organsko ulje, najprije za njegu trudničkog trbuha, a zatim i za odstranjivanje tjemenjače kod bebe. Osim organskog ulja dostupne su i prirodna i organska krema za lice, zaštitna SOS krema, prirodni šampon za kosu i tijelo, losion za tijelo, pjenušava kupka te druga sigurna i prirodna kozmetika.

Sve za njegu mame nakon poroda

Prvih nekoliko tjedana nakon poroda sve je novo, drukčije i uzbudljivo. Kako bi mami nakon poroda bilo što ugodnije, dostupni su ulošci i vlažne maramice, mrežaste hlačice, postporođajni steznici za trbuh, pumpe za izdajanje, nastavci za dojenje, grudnjaci za dojenje i jastučići za dojilje. Za vrijeme nakon poroda dostupni su i postporođajni steznici te jastuci za dojenje.