Šetnje

U šetnju s mamom i tatom, u nosiljci ili dječjim kolicima, na prve obiteljske praznike s prijenosnim krevetićem i njihaljkom za bebu, na izlet biciklom u dječjoj sjedalici, na prvu samostalnu vožnju triciklom, guralicom, romobilom, biciklom, skejtbordom, rolama i koturaljkama.

Pogledajte izuzetnu ponudu dodataka za obiteljske šetnje i prva zajednička putovanja.

Šetnje

%

1156 Proizvodi

Prikaži sve po stranici
%

1156 Proizvodi

Prikaži sve po stranici

Aktivni roditelji, aktivna djeca

Svakodnevnih radni procesi danas zahtijevaju dugotrajno sjedenje i manje tjelesnih aktivnosti pa suvremeni roditelji žele u što većoj mjeri svoju djecu potaknuti na aktivan i zdrav način života. Na djecu ćemo najbolje utjecati tako da im pružimo dobar uzor.

Aktivni roditelji, koji i sami rado provode slobodno vrijeme u sportskim aktivnostima na otvorenom, s lakoćom će i svoje malo blago potaknuti na aktivno i zabavno provođenje slobodnog vremena.

Roditelje koji vole biciklirati zasigurno će oduševiti bogata izbor sjedalica za djecu robne marke Bobike koji ćete pronaći u našoj ponudi. Dostupne su sjedalice za bebe i mališane koje se mogu namjestiti na prednji ili stražnji dio bicikla. Uz dječje sjedalice za bicikle ta vam marka nudi i dječje guralice i dodatke: dječje zaštitne kacige za vožnju biciklom, vjetrobrane za sjedalice za bicikl i druga pomagala.

Prva dječja guralica

Djeca se vrlo brzo, već oko godine dana starosti, počinju zanimati za vožnju biciklom ili triciklom. U našim ćete trgovinama i na internetskim policama pronaći dječje guralice za različite dobne skupine.

Dječji tricikl i guralica u jednom: Kinderfeets Tiny Tot 2u1 prvi je dječji tricikl odnosno guralica. Prikladan je za djecu u dobi od jedne do dvije godine. Guralica Kinderfeets Tiny Tot 2u1 jedan je od najpopularnijih poklona za mališanov prvi rođendan u našoj ponudi. Za mališane od 18 mjeseci do 4 godine starosti tu je model guralice Tiny Tot Plus 2u1. I taj se model brzo i jednostavno pretvara iz tricikla u guralicu na dva kotača kad je mališan za to spreman.

Dostupna je i guralica na dva kotača Kinderfeets Retro odnosno Classic za starije mališane, u dobi od dvije do pet godina. Guralice možete kombinirati s dječjom kacigom odgovarajuće boje, a na guralicu se može pričvrstiti i sanduk ili košarica u koje će vaš mališan moći pospremiti svoju igračku, užinu ili bočicu. To će cijelo iskustvo učiniti još zanimljivijim. Kinderfeets guralice iznimno su omiljene igračke. Roditelje i djecu oduševljavaju prelijep dizajn i prirodni materijali. S pomoću guralice vaš će mališan naučiti brojne vještine i razvijati svoju motoriku.

S guralice na bicikl

Djeca će brzo svladati samostalnu vožnju na dva kotača, ali prije toga morat će naučiti održavati ravnotežu. Mališani u vožnju guralicom razvijaju osjećaj za brzinu te uče samostalno upravljati i skretati. Djeca iskreno uživaju u vožnji guralicom. Samostalni mali vozači mogu se na svojoj guralici uputiti na kratku vožnju s mamom, tatom, braćom ili sestrama. S guralice na bicikl! Guralica djetetu omogućuje da razvije dovoljno predznanje i različite vještine koje će prelazak na prvi dječji bicikl učiniti još jednostavnijim. U našoj ćete ponudi pronaći i dječje bicikle s pomoćnim kotačima, dječje koturaljke i role, skejtborde, tricikle s ručkom za guranje, vozila na bateriju i druge dodatke za obiteljske šetnje.

Aktivna igra na otvorenom s dječjim romobilom Birdie

Mikromobilnost je budućnost! Suvremene obitelji žele što je više moguće upotrebljavati alternativna prijevozna sredstva koja su bolja za okoliš, a njihovom uporabom istodobno će učiniti i nešto dobro za svoje zdravlje.

Među najpopularnijima je i dječji romobil Birdie. Riječ je o prvom dječjem romobilu američke marke Bird iz Kalifornije, jedne od vodećih na svijetu u području mikromobilnosti. Bird je dobitnik nagrada i priznanja za svoj električni romobil za odrasle, a na poticaj brojnih roditelja dizajnirali su i prvi dječji romobil.

U trenu će vas očarati izuzetan dizajn i fantastične značajke romobila Birdie: dječji romobil s tri kotača omogućuje tihu vožnju, jednostavno skretanje, izuzetno je stabilan i može se dugo upotrebljavati. Najčešće se koristi u dobi od dvije i pol do oko deset godina, a najveća mu je nosivost 50 kg. Upravljač dječjeg romobila Birdie podesiv je po visini i ergonomičan, a posebnost romobila jest skretanje pod nagibom koje djeci omogućuje da u vožnji romobilom Birdie aktiviraju cijelo tijelo.

Sve za obiteljske šetnje i putovanja

Za obiteljska putovanja uz dječju opremu za šetnje tu su i dječji ruksaci, torbice i kutijice za užinu te termo bočice koji brinu da na putu možete uživati u zalogajčićima i napitcima.

Spremate se na obiteljski odmor? Provjerite ponudu predivnih i praktičnih dječjih kovčega i putnih torbi te obiteljskih torbi. Za putovanje s bebom pripremili smo vam sve što je potrebno za prva obiteljska putovanja: sklopivi prijenosni krevetići, sklopive njihaljke za bebe i sklopive dječje kadice. Sva dječja oprema te vrste osvaja svojim kompaktnim slaganjem te u prtljažniku vašeg automobila neće zauzeti puno mjesta, a izuzetno je praktična i za pohranu kod kuće.

Neizostavan dodatak za prva putovanja s bebom? To su zasigurno dječja kišobran kolica. U našoj ćete ponudi pronaći bogat izbor dječjih kišobran kolica koja osvajaju svojim sposobnostima, udobnošću te mogućnošću jednostavnog i brzog sklapanja i kompaktnim dimenzijama. Najnovija dječja kišobran kolica dostupna u našoj ponudi mogu se upotrebljavati već od bebina rođenja nadalje. Za uporabu od bebina rođenja nadalje posebno su prilagođene same sportske sjedalice dječjih kišobran kolica koje se u potpunosti spuštaju, a istodobno su ugodne i meko podstavljene. Za veću udobnost preporučujemo vam košaru za novorođenče. Kišobran kolica mogu se kombinirati s kompatibilnim dječjim jajetom.

Moderna torba za previjanje

Nikamo bez mamine torbe! U našoj ćete ponudi pronaći različite torbe za previjanje i modne dodatke za mame. Moderne torbe za previjanje spoj su profinjenosti i funkcionalnosti. Trendi izgled, profinjene boje, brojni pretinci i dodaci tek su neke od prednosti torbi za mame u našoj ponudi. Materijali visoke kvalitete, kao što je veganska koža, osigurat će lijep izgled i dugotrajnost proizvoda. Kao alternativa modernoj torbi za previjanje tu su moderni ruksaci za previjanje. Torbe i ruksaci u unutrašnjosti imaju glavni odjeljak i brojne manje pretince za sve mamine i bebine potrepštine, kao i poseban džep za pelene, vlažne maramice, džepić za bočicu, privjesak za ključeve te slične neizostavne i praktične dodatke. Najnovije moderne torbe za mame prilagođavaju se suvremenom načinu života pa imaju ugrađen i odjeljak za prijenosno računalo i mobitel. Svaka torba i ruksak dostupni su u setu s malom toaletnom torbicom, odnosno organizatorom, mekom podlogom za previjanje koja će vam omogućiti da svojeg mališana previjete na čistoj i mekoj podlozi gdje god se nalazili, kao i vrećicom za zaštitu od prašine u koju možete pohraniti torbu ili ruksak za previjanje kad nije u upotrebi.

Ergonomske nosiljke

Brojni se roditelji odlučuju upotrebljavati nosiljku. Nosiljke za bebe i mališane imaju mnoge prednosti. Omogućuju povezanost s bebom na svakom koraku, a roditelji uporabom nosiljke ostaju aktivni i borave na svježem zraku čak i nakon bebina rođenja. Usto je nosiljka izuzetno praktična za mjesta na koja ne možemo doći kolicima.