3Sprouts®

3Sprouts® Organizator za pelene Elephant

Organizator za pelene 3Sprouts® idealan je za novopečene roditelje jer u njemu možete pohraniti dječje pelene i objesiti ga na kukicu stola za previjanje kako bi vam pelene uvijek bile pri ruci. Više o proizvodu
Normalna cijena 189,00 kn Posebna cijena 132,30 kn (-30%)
Boja:
-30%

Boje koje mame osmijeh na lice

Dječji dodaci 3Sprouts® u svaki će kutak vašeg doma unijeti radost i smijeh te ga ispuniti srećom. Kreativni tim ove omiljene marke u suradnji s međunarodnim timom dizajnera već niz godina oduševljava dodacima za djecu koji fantastično nadopunjuju dječju sobu i kutke za igru. Organizator za pelene i proizvode za njegu beba 3Sprouts® praktičan je dodatak za sve novopečene majke. Pristupačni organizator za pohranu pelena pri vrhu ima praktičnu traku za vješanje kako biste ga mogli postaviti na odabrano mjesto u dječjoj sobi.

Svestrani organizator proizvoda za njegu beba

Praktičan organizator za pelene 3Sprouts® dovoljno je prostran da u njega pohranite zalihu pelena, vlažne maramice i druge proizvode za njegu beba. Organizator možete objesiti u bebinu sobu, na zid, ormar, stol za previjanje ili drugo lako dostupno mjesto u kutku za njegu mališana. Zahvaljujući organizatoru za pelene i dodatke za njegu beba, pelene za vaše malo blago bit će uvijek uredno pohranjene i nadohvat ruke.

Najljepši poklon za zabavu darivanja djeteta

Buduće majke koje traže praktične proizvode za bebu oduševljene su svestranim organizatorom 3Sprouts®. Organizator za pelene i proizvode za njegu beba 3Sprouts® sjajan je i iznimno praktičan poklon za zabavu darivanja djeteta te prekrasan dar za nove majke. Kako bi dar za majku i bebu bio potpun, možete sastaviti komplet proizvoda s motivima po želji koji će uvelike uljepšati dječju sobu i kut za njegu bebe. Dostupni su još i organizator za dječja kolica, zidni organizator, organizator za automobilsko sjedalo i svestrani organizator proizvoda za njegu beba.

Zarazan smijeh i sreća

3Sprouts® već više od 10 godina oduševljava djecu i roditelje diljem svijeta. Prekrasni dječji dodaci ove marke danas su dostupni u više od 500 trgovina dječjom opremom i dodacima diljem svijeta. Marka 3Sprouts® obiteljima nudi praktične i nadasve dražesne dodatke: kutije i košare za pohranu igračaka, spremnike za igračke, košare za rublje, podloge za igru, dječje stalke za knjige, dječje organizatore za automobilska sjedala, zidne organizatore, kutije i vrećice za užinu, organizatore za pelene te košarice za pelene i proizvode za njegu beba. 

Tehnički detalji

Uporaba:

 • Višenamjenski organizator za pelene, tetra pelene, vlažne maramice, dječju kozmetiku i druge proizvode za njegu beba
 • Dražestan dodatak za dječju sobu
 • Praktičan dodatak za mališanov kutak za previjanje

Dimenzije:

 • 48,26 x 30,48 x 22,86 cm

Organizator za pelene:

 • Praktičan i lako dostupan
 • S praktičnom trakom za vješanje
 • Svestran i prostran
 • Omogućuje pohranu svih proizvoda za njegu beba: pelena, tetra pelena, vlažnih maramica i dječje kozmetike
 • S dražesnim motivima životinjica u boji
 • Materijal: poliester, boja od poliesterskog vlakna
 • Sjajan dodatak za dječju sobu i stol za previjanje 
 • Predivan poklon za zabavu darivanja djeteta
 • Iznimno koristan poklon za novopečene majke
Upute za održavanje
 • Čistiti samo na mjestu zaprljanja 
Tehničke specifikacije
SKU UDSELE
Brand 3Sprouts®
EAN 0812895000252
Model 3Sprouts Organizator za pleničke
Predviđeni rok isporuke Trenutno nije dostupno
Spol Neutralan
Kolekcija Cjelogodišnja
Iznesite svoje mišljenje o proizvodu