O nas

Mali zakladi
Za najljepše trenutke u vašem životu

Ljubav prema lijepom

„U dizajnersku dječju opremu i dodatke zaljubila sam se još kao tinejdžerka. Volim lijep i kvalitetan dizajn i redovito pratim proizvođače koji na današnjem bezgranično velikom tržištu stvaraju nešto drugačije, kvalitetnije, trajnije i pritom vode brigu o prirodi, okolišu i drugim ljudima. Oduševljavaju me kreativni pojedinci i skupine koje slijede svoju priču i u izobilju svega ostaju vjerni svojim vrijednostima i vrijednostima svojih kupaca.”

Petra Vrhovec Rozman, osnivačica butika i internetske trgovine Mali zakladi

Obiteljski proizvodi s potpisom

Na jednom smo mjestu za vas okupili ponudu najbolje opreme i dodataka za mame i mališane. Ponudu koja je brzo i lako dostupna svima koji traže lijepe i pametno osmišljene proizvode namijenjene obiteljima.

Ponuda butik trgovine Mali zakladi namijenjena je svim roditeljima koji traže proizvode s potpisom, proizvode koji imaju priču i rad su proizvođača koji su pomno osmišljavali dizajn koji će biti simpatičan, siguran i praktičan te tako pozitivno utjecati na živote naše djece.

Počeci priče trgovine Mali zakladi

Počeci priče trgovine Mali zakladi sežu još u 2008. godinu, kada je osnivačica internetske trgovine Malizakladi.si, danas ponosna mama blizanaca Lare i Marka, Petra Vrhovec Rozman počela fotografirati novorođenčad, bebe, trudnice i obitelji. Od njezinih fotografija ubrzo su nastale autorske čestitke i telegrami za mame.
Zbog velikog interesa, Petra je u ponudu uz čestitke ubrzo uključila i trendi poklone za mame i bebe. Put svoje robne marke nastavila je pokretanjem prve internetske butik trgovine za najmlađe. U želji da mame mogu uživo pogledati i isprobati sve proizvode iz internetske ponude, 2018. godine otvorena je najveća butik trgovina za bebe, mališane i mame na našim prostorima.

Dobro došli u najveću butik trgovinu za bebe, mališane i mame na našim prostorima

Mali zakladi su ugodno online prodajno mjesto i butik trgovina koja bebama, mališanima i njihovim mamama nudi bogat izbor visokokvalitetnih proizvoda svjetski priznatih robnih marki.

U želji da našim mamama ponudimo samo najbolje za neprocjenjive trenutke s malim slatkišima, nudimo vam probrane proizvode najboljih robnih marki. Možete birati među bogatom ponudom inovativnih, modernih, funkcionalnih, visokokvalitetnih i estetskih dodataka za čarobne dječje sobe, kao što su gnijezda za spavanje, prijenosni krevetići, stolići za previjanje, dječji krevetići, dječji tepisi, dječje ležaljke, dječji ormari, okviri za slike, dječje noćne svjetiljke, zidne naljepnice za dječju sobicu, dječja posteljina, dječji pokrivači, dječji jastučići i kutije za igračke.

Naše mame pažljivo biraju dodatke za njegu beba, zato smo u svoj prodajni program uključili samo proizvode za njegu beba od prirodnih i mališanima ugodnih materijala, organsku kozmetiku za bebe i mame, pamučne pelene za povijanje, pamučne tetra pelene za novorođenčad, grickalice za masažu desni od prirodnog kaučuka, ručnike za kupanje i ogrtače za kupanje za djecu od nježnih i ugodnih materijala.

Najljepša dječja kolica, dječje autosjedalice, jaja, torbe za previjanje, dječji ruksaci, dječji šeširići, dječje kapice, dječje guralice, dječji bicikli, dječje kacige, kahlice, kadice, sigurna dekorativna kozmetika za djecu, dječja odjeća, dječje dude i dječji setovi za jelo proizvodi su s kojima će svaki trenutak u društvu vaših malih blaga biti uistinu poseban.

Pozivamo vas u našu butik trgovinu Mali zakladi u srcu BTC Cityja,

u Emporiumu, donja etaža, dvorana D!

Radno vrijeme
Ponedjeljak - subota: 10:00 - 19:00
Nedjelja i praznici: zatvoreno

Naša misija i vizija

Naša je misija u naš prostor dovesti najbolje svjetske robne marke koje stvaraju izvanserijske proizvode visoke kvalitete za bebe, mališane i roditelje. Zato kupcima koji žele nešto više nudimo premium proizvode za najmlađe.

Naša je vizija udobnim okruženjem za kupnju, ugodnim i stručnim proizvođačima te širokim prodajnim asortimanom pomoći roditeljima i svima kojima je stalo do sreće i zdravog razvoja naših malih blaga.

Naša zastupstva

Naše društvo službeni je distributer i zastupnik poznatih robnih marki: Academy, Aden+Anais, Babyhood, Bird, Bobike, DockATot, Floss & Rock, Hevea, Jabadabado, Joie, Kinderfeets, Liewood, Little Giraffe, Mima, Naif, Nattou, Nuna, SmarTrike, Tiba+Marl, 3Sprouts.

Prethodno navedene robne marke distribuiramo na području Slovenije i Hrvatske, s iznimkom marke Joie, za koju službeno zastupstvo imamo samo za Sloveniju.

Ako nas posjećujete kao trgovac, za suradnju nas možete kontaktirati na adresu e-pošte [email protected].


Hvala vam što zajedno s nama stvarate priču vaših i naših Malih blaga

Hvala vam što nam omogućujete da budemo dio prekrasne priče s vašim malim blagima. Povezanost s vama i uključivanje vaših priča i sadržaja vrlo su nam važni. Cijenimo svaki vaš komentar i svaku vašu ideju. Vaše želje naši su smjerokazi na putu stvaranja novih planova za budućnost.

Svjesni smo da su trenuci s mališanima jedinstveni i neponovljivi. Zato za njih uvijek odabiremo samo najbolje.

Mali zakladi
Za najljepše trenutke u vašem životu

Osnovni podaci društva:

Vivano d.o.o.
Cesta na Bokalce 3
1000 Ljubljana
Slovenija

Tel: +386 51 660 626
E-mail: [email protected]

Klemen Rozman, direktor društva
Petra Vrhovec Rozman, direktor društva
Matični broj: 3542653000
Društvo je porezni obveznik pod PDV brojem SI68477180
Društvo je upisano u registar Okružnog suda u Ljubljani pod br. reg. upisa 2009/12281.