3Sprouts®

3Sprouts® Mreža za pohranu igračaka Penguin

Mreža za pohranu igračaka 3Sprouts® praktična je dječja kozmetička torbica i viseća košarica za odlaganje u jednom, prikladna za uporabu u kadi ili tuš kabini. Dražesni motivi 3Sprouts® uljepšat će izgled kupaonice i učiniti mališanova brčkanja još zabavnijima. Više o proizvodu
Dostupno za kupovinu preko interneta
Posebna cijena 23,72 €
178,72 kn
Normalna cijena 27,90 €
210,21 kn
(-15%)
Tečaj: 1 EUR = 7.53450 HRK
Najniža prodajna cijena u zadnjih 30 dana: 23,72 €
Posebna cijena 23,72 €
178,72 kn
Normalna cijena 27,90 €
210,21 kn
(-15%)
Boja:
   
-15%
3Sprouts®
Usporedite

Boje koje mame osmijeh na lice

Dječji dodaci 3Sprouts® u svaki će kutak vašeg doma unijeti radost i smijeh te ga ispuniti srećom. Kreativni tim ove omiljene marke u suradnji s međunarodnim timom dizajnera već niz godina oduševljava dodacima za djecu koji fantastično nadopunjuju dječju sobu i kutke za igru. Mreža za pohranu dječjih igračaka, šampona i drugih proizvoda za njegu dražestan je i praktičan dar za djecu svih uzrasta. Djeca obožavaju 3Sprouts® jer sami mogu odabrati motiv životinjice koja će krasiti njihov najdraži dodatak u sobi.

Boje koje mame osmijeh na lice

Brčkanje i igra

Kupanje je vrlo važna i nadasve zabavna rutina koja vašem malom blagu pomaže da lakše zaspi. Mališani se za vrijeme brčkanja u kadi rado igraju s igračkama za kupanje. Mreža za pohranu dječjih igračaka, šampona, sapuna i ostalih neizostavnih proizvoda praktičan je dodatak za kupaonicu koji brine da svi mališanovi proizvodi za kupanje budu uvijek na okupu i nadohvat ruke. Mreža se može objesiti na priloženi držač koji se pričvršćuje na kupaonske pločice kako bi se spriječilo oštećenje površina. 

Brčkanje i igra

Omiljeni poklon za mališane

Dražesna mreža za pohranu dječjih proizvoda za kupanje praktičan je poklon koji omogućuje jednostavno odlaganje igračaka za kupanje, dječje četke za kosu, sapuna, šampona i drugih proizvoda za njegu. Možete je ponijeti i na obiteljski odmor kako bi se vaš mališan neometano zabavljao sa svojim omiljenim igračkama za kupanje i nadasve uživao u brčkanju. Želite li osvježiti izgled kupaonice, omiljena marka 3Sprouts® nudi i ljupke košare za rublje s popularnim uzorcima životinja.

Omiljeni poklon za mališane

Zarazan smijeh i sreća

3Sprouts® već više od 10 godina oduševljava djecu i roditelje diljem svijeta. Prekrasni dječji dodaci ove marke danas su dostupni u više od 500 trgovina dječjom opremom i dodacima diljem svijeta. Marka 3Sprouts® obiteljima nudi praktične i nadasve dražesne dodatke: kutije za pohranu igračaka, spremnike za igračke, košare za rublje, podloge za igru, dječje stalke za knjige, dječje organizatore za automobilska sjedala, zidne organizatore, kutije i vrećice za užinu, organizatore za pelene te košarice za pelene i proizvode za njegu beba. 

Zarazan smijeh i sreća
Tehnički detalji

Uporaba:

 • Mreža za pohranu igračaka za kupanje i dječje kozmetike
 • Dražestan dodatak za kupaonicu
 • Mreža se može objesiti na priloženi držač koji se pričvršćuje na kupaonske pločice 

Dimenzije:

 • Visina x širina: 38,1 x 36,83 cm

Mreža za pohranu igračaka:

 • Praktična i lako dostupna
 • Prostrana i izdržljiva
 • Praktičan dodatak za kupaonicu i uživanje u brčkanju
 • S dražesnim motivima životinjica u boji
 • Materijal: poliester i sintetička guma (neopren)
 • Dostupno s priloženim držačem koji se pričvršćuje na kupaonske pločice kako bi se spriječilo oštećenje površina. 
 • Super poklon za mališanov rođendan
   
Upute za održavanje
 • Čistiti samo na mjestu zaprljanja 
Tehničke specifikacije
SKU ITBPEN
Dobavljivost da
Brand 3Sprouts®
EAN 0812895000528
Predviđeni rok isporuke Trenutno nije dostupno
Spol Neutralan
Kolekcija Cjelogodišnja
Iznesite svoje mišljenje o proizvodu
Pronašli smo proizvode koji bi Vam se mogli svidjeti!