3Sprouts®

3Sprouts® Košara za rublje ili igračke Polar Bear

Košara za rublje ili pohranu igračaka 3Sprouts® sjajan je i svestran dodatak za dječju sobu ili kupaonicu. Na vrhu košare nalaze se praktične ručke koje se, kada nisu u potrebi, mogu složiti u unutrašnjost otvora za odlaganje rublja i igračaka. Više o proizvodu
Dostupno za kupovinu preko interneta
29,90 €
225,28 kn
Tečaj: 1 EUR = 7.53450 HRK
Najniža prodajna cijena u zadnjih 30 dana: 23,92 €
29,90 €
225,28 kn
Boja:
   
3Sprouts®
Usporedite

Boje koje mame osmijeh na lice

Dječji dodaci 3Sprouts® u svaki će kutak vašeg doma unijeti radost i smijeh te ga ispuniti srećom. Kreativni tim ove omiljene marke u suradnji s međunarodnim timom dizajnera već niz godina oduševljava dodacima za djecu koji fantastično nadopunjuju dječju sobu i kutke za igru. Košara za rublje i igračke sjajan je poklon za djecu svih uzrasta. Djeca obožavaju 3Sprouts® jer sami mogu odabrati motiv životinjice koja će krasiti njihov najdraži dodatak u sobi.

Boje koje mame osmijeh na lice

Pospremanje može biti zabavno

Bez šale! Pospremanje može biti zabavan i posve jednostavan zadatak koji vašem malom blagu i vama neće oduzeti previše vremena. U košaru možete u samo nekoliko trenutaka pospremiti različite dječje igračke. Poželi li se dijete ponovno igrati, može im jednostavno pristupiti zahvaljujući širokom otvoru. U košaru za dječje igračke možete spremiti sve dječje autiće, lutke, lego kockice, plišane igračke i druge dodatke za igru. U košaru možete spremiti i rublje te ga zahvaljujući praktičnim ručkama odnijeti u praonicu ili kemijsku čistionicu.

Pospremanje može biti zabavno

Svestrani dodaci za dječju sobu koji će podjednako oduševiti djecu i roditelje

Zahvaljujući praktičnim dimenzijama, košara za pohranu igračaka može se jednostavno složiti kada nije u upotrebi. Izdržljivo pamučno platno daje joj čvrstoću kako biste je do samog vrha mogli napuniti mališanovim drvenim igračkama, lego kockicama i plišanim igračkama. Košare za igračke 3Sprouts® toliko su dražesne i praktične da će oduševiti čak i roditelje. Često se postavljaju i u djetetov kutak za igru u dnevnom boravku i tako svakodnevno uveseljavaju obitelji diljem svijeta. Košara je zbog prozračnih mrežastih materijala prikladna za odlaganje rublja i pohranu sezonske dječje odjeće. 

Svestrani dodaci za dječju sobu koji će podjednako oduševiti djecu i roditelje

Zarazan smijeh i sreća

3Sprouts® već više od 10 godina oduševljava djecu i roditelje diljem svijeta. Prekrasni dječji dodaci ove marke danas su dostupni u više od 500 trgovina dječjom opremom i dodacima diljem svijeta. Marka 3Sprouts® obiteljima nudi praktične i nadasve dražesne dodatke: kutije i košare za pohranu igračaka, spremnike za igračke, podloge za igru, dječje stalke za knjige, dječje organizatore za automobilska sjedala, zidne organizatore, kutije i vrećice za užinu, organizatore za pelene te košarice za pelene i proizvode za njegu beba. 

Zarazan smijeh i sreća
Tehnički detalji

Uporaba:

 • Košara za rublje 
 • Košara za pohranu igračaka
 • Dražestan dodatak za dječju sobu
 • Praktičan dodatak za mališanov kutak za igru
 • Praktičan dodatak za kupaonicu ili praonicu

Dimenzije:

 • Visina x širina x dubina: 48,26 x 55,88 x 27,94 cm

Košara za rublje ili igračke:

 • Praktična i prostrana
 • S dražesnim motivima životinjica u boji
 • S praktičnim ručkama
 • Materijal: 100 % poliester, punjenje od ekspandiranog polipropilena
 • Sjajan dodatak za dječju sobu ili kutak za igru
 • Praktičan dodatak za kupaonicu ili praonicu
 • Prekrasan poklon za dječji rođendan
 • Jednostavno sklapanje košare kada nije u uporabi
   
Upute za održavanje
 • Čistiti samo na mjestu zaprljanja
Tehničke specifikacije
SKU ILHPOL
Dobavljivost da
Brand 3Sprouts®
EAN 0713757718639
Predviđeni rok isporuke Trenutno nije dostupno
Spol Neutralan
Kolekcija Cjelogodišnja
Iznesite svoje mišljenje o proizvodu
Pronašli smo proizvode koji bi Vam se mogli svidjeti!