Vodič za kupovinu

Inspiracija za najljepše trenutke s našim mališanima.

Liewood ljeto 2021 S ljetnom kolekcijom 2021. godine, izvanredna danska marka Liewood obećava još radosnije i sunčanije dane prepune igre i veselja.

Liewood ljeto 2021

S ljetnom kolekcijom 2021. godine, izvanredna danska marka Liewood obećava još radosnije i sunčanije dane prepune igre i veselja.

Naif mijenja svijet kozmetike Nestrpljivo smo ju iščekivali i konačno je ovdje: popularna nizozemska marka Naïf. Obiteljska kozmetika prirodnog sastava Naïf nudi cjelovitu njegu kože za sve članove obitelji.

Naif mijenja svijet kozmetike

Nestrpljivo smo ju iščekivali i konačno je ovdje: popularna nizozemska marka Naïf. Obiteljska kozmetika prirodnog sastava Naïf nudi cjelovitu njegu kože za sve članove obitelji.

Što trebamo znati kada kupujemo dječju autosjedalicu? Kupnja dječje autosjedalice nije lak zadatak. Izbor je zaista velik i moramo uzeti u obzir nekoliko važnih karakteristika; sigurnost dječje autosjedalice, funkcionalnost, udobnost, prikladnost za djetetovu dob i mogućnost postavljanja odabrane autosjedalice u automobil (opremljena sustavom Isofix ili ne). U našoj ćete ponudi zasigurno pronaći autosjedalicu koja će odgovarati svim vašim željama. U butik trgovini Mali zakladi u BTC-u također možete isprobati svoje favorite među dječjim autosjedalicama.

Što trebamo znati kada kupujemo dječju autosjedalicu?

Kupnja dječje autosjedalice nije lak zadatak. Izbor je zaista velik i moramo uzeti u obzir nekoliko važnih karakteristika; sigurnost dječje autosjedalice, funkcionalnost, udobnost, prikladnost za djetetovu dob i mogućnost postavljanja odabrane autosjedalice u automobil (opremljena sustavom Isofix ili ne). U našoj ćete ponudi zasigurno pronaći autosjedalicu koja će odgovarati svim vašim željama. U butik trgovini Mali zakladi u BTC-u također možete isprobati svoje favorite među dječjim autosjedalicama.

Kako odabrati dječja kolica? Odabir kolica, osobito za novopečene roditelje može biti vrlo velik izazov. Danas je na tržištu doista širok izbor dječje opreme, a neki roditelji kupovinu dječjih kolica uspoređuju s kupnjom automobila. Pripremili smo vam kratki vodič za kupnju kolica za vaše malo zlato. Nadamo se da će vam pomoći i da ćete moći opuštenije uživati u odabiru najvažnije dječje opreme za svoju bebu.

Kako odabrati dječja kolica?

Odabir kolica, osobito za novopečene roditelje može biti vrlo velik izazov. Danas je na tržištu doista širok izbor dječje opreme, a neki roditelji kupovinu dječjih kolica uspoređuju s kupnjom automobila. Pripremili smo vam kratki vodič za kupnju kolica za vaše malo zlato. Nadamo se da će vam pomoći i da ćete moći opuštenije uživati u odabiru najvažnije dječje opreme za svoju bebu.

Najljepši blagdanski pokloni Ovdje je veličanstveni prosinac! S čime želite iznenaditi svoje male anđele? Tražite li poklone koji će vašim mališanima služiti duže vrijeme? Pripremili smo popis blagdanski poklona, a pritom nismo zaboravili niti na mamice.

Najljepši blagdanski pokloni

Ovdje je veličanstveni prosinac! S čime želite iznenaditi svoje male anđele? Tražite li poklone koji će vašim mališanima služiti duže vrijeme? Pripremili smo popis blagdanski poklona, a pritom nismo zaboravili niti na mamice.

Aktivna i zabavna igra uz Birdie i Kinderfeets Pri kupnji igračaka sve više roditelja pažljivo provjerava da li igračke imaju odgovarajuće sigurnosne certifikate, a poželjno je i da igračke djetetu omogućuju razvijanje različitih vještina.

Aktivna i zabavna igra uz Birdie i Kinderfeets

Pri kupnji igračaka sve više roditelja pažljivo provjerava da li igračke imaju odgovarajuće sigurnosne certifikate, a poželjno je i da igračke djetetu omogućuju razvijanje različitih vještina.

Prekrasni dječji dodaci za najhladniji dio godine Čak i ako ne volite najhladniji dio godine, nova kolekcija odabranih brandova s modnim dodacima za djecu očarati če vas i sigurni smo da će vam lijepe novosti uljepšati zimske mjesece.

Prekrasni dječji dodaci za najhladniji dio godine

Čak i ako ne volite najhladniji dio godine, nova kolekcija odabranih brandova s modnim dodacima za djecu očarati če vas i sigurni smo da će vam lijepe novosti uljepšati zimske mjesece.

Pripreme za dolazak bebe Najslađe očekivanje! U veselom iščekivanju mame pažljivo planiramo i odabiremo sve potrebno za dolazak djeteta. Pripremili smo popis opreme i dodataka koje mame vrlo često biraju prilikom posjeta našeg butika i uvijek su na samom vrhu liste želja svih budućih roditelja.

Pripreme za dolazak bebe

Najslađe očekivanje! U veselom iščekivanju mame pažljivo planiramo i odabiremo sve potrebno za dolazak djeteta. Pripremili smo popis opreme i dodataka koje mame vrlo često biraju prilikom posjeta našeg butika i uvijek su na samom vrhu liste želja svih budućih roditelja.