Katalozi

Inspiracija za najljepše trenutke s našim mališanima.
Fall In Love With NunaŠetnja kroz jesensku bajku s dječjim kolicima Nuna poseban je doživljaj. Slogan nagrađivanog brenda Nuna glasi: Designed around your life i predstavlja viziju brenda, a to je pružiti sigurnu, funkcionalnu, izdržljivu dječju opremu koja se sofisticiranim karakteristikama što više prilagođava životu suvremenih obitelji.

Fall In Love With Nuna

Šetnja kroz jesensku bajku s dječjim kolicima Nuna poseban je doživljaj. Slogan nagrađivanog brenda Nuna glasi: Designed around your life i predstavlja viziju brenda, a to je pružiti sigurnu, funkcionalnu, izdržljivu dječju opremu koja se sofisticiranim karakteristikama što više prilagođava životu suvremenih obitelji.

Prelistajte katalog
 
Snow much fun!Zajedno otkrivamo čari prirode svaki dan u godini. Lutanje gradom ljeti, lutanje parkom u proljeće i jesen te hodanje po snježnim stazama u najhladnijem dijelu godine. Uvijek nam je lijepo i toplo jer smo zajedno.

Snow much fun!

Zajedno otkrivamo čari prirode svaki dan u godini. Lutanje gradom ljeti, lutanje parkom u proljeće i jesen te hodanje po snježnim stazama u najhladnijem dijelu godine. Uvijek nam je lijepo i toplo jer smo zajedno.

Prelistajte katalog
 
BOŽIĆNO VRIJEMEBožićno vrijeme je najljepše vrijeme! Pripremili smo izbor najljepših blagdanskih poklona za najmlađe. Drvene igračke, didaktičke igračke, društvene igre, dječja zimska obuća i odjeća, igračke za igranje na otvorenom i ostali najslađi proizvodi za vesele blagdanske i zimske dane, svakako su ono što svaki mališan želi. Prelistajte novi katalog i uđite u bajkoviti svijet blagdanskih proizvoda za djecu. Želimo vam predivne praznike pune ljubavi.

BOŽIĆNO VRIJEME

Božićno vrijeme je najljepše vrijeme! Pripremili smo izbor najljepših blagdanskih poklona za najmlađe. Drvene igračke, didaktičke igračke, društvene igre, dječja zimska obuća i odjeća, igračke za igranje na otvorenom i ostali najslađi proizvodi za vesele blagdanske i zimske dane, svakako su ono što svaki mališan želi. Prelistajte novi katalog i uđite u bajkoviti svijet blagdanskih proizvoda za djecu. Želimo vam predivne praznike pune ljubavi.

Prelistajte katalog
 
Designed around your lifeOvogodišnji katalog posvećen je brendu Nuna. Ove godine proslavili smo 5. obljetnicu prisutnosti brenda Nuna na slovenskom i hrvatskom tržištu. Velika nam je čast i zadovoljstvo što je brend Nuna generalni sponzor našeg autorskog događaja Ljubljana Stroller Show, koji ove godine Mali zakladi premijerno predstavljamo.

Designed around your life

Ovogodišnji katalog posvećen je brendu Nuna. Ove godine proslavili smo 5. obljetnicu prisutnosti brenda Nuna na slovenskom i hrvatskom tržištu. Velika nam je čast i zadovoljstvo što je brend Nuna generalni sponzor našeg autorskog događaja Ljubljana Stroller Show, koji ove godine Mali zakladi premijerno predstavljamo.

Prelistajte katalog
 
Ljeto je ovdje! Kada govorimo o ljetu, govorimo o suncu, moru, vjetru u kosi, neograničenim kuglicama sladoleda i šetnjama po plaži. Ljetno sunce već nas grije, a mi ga s oduševljenjem dočekujemo uz omiljene proizvode koji osiguravaju osmijehe tijekom igranja na plaži te nezaboravne ljetne i morske avanture.

Ljeto je ovdje!

Kada govorimo o ljetu, govorimo o suncu, moru, vjetru u kosi, neograničenim kuglicama sladoleda i šetnjama po plaži. Ljetno sunce već nas grije, a mi ga s oduševljenjem dočekujemo uz omiljene proizvode koji osiguravaju osmijehe tijekom igranja na plaži te nezaboravne ljetne i morske avanture.

Prelistajte katalog
 
Spring a ding ding Svijet iz dana u dan postaje ljepši. Vrijeme je za proljetnu razigranost i bezbrižno istraživanje prirode. Bicikli bez pedala, romobili, dječje igračke za razne pustolovine i igru u pješčaniku. Kišobran kolica, prijenosne posteljice, nosiljke i nova kolekcija odjeće i obuće.

Spring a ding ding

Svijet iz dana u dan postaje ljepši. Vrijeme je za proljetnu razigranost i bezbrižno istraživanje prirode. Bicikli bez pedala, romobili, dječje igračke za razne pustolovine i igru u pješčaniku. Kišobran kolica, prijenosne posteljice, nosiljke i nova kolekcija odjeće i obuće.

Prelistajte katalog
 
Otvaranje sezone izleta i dugih sunčanih dana! Uz šetnje i vožnju s romobilom Birdie Glow, osigurana vam je zabavna i aktivna igra na otvorenom. Upoznajte prvi dječji romobil robne marke Bird s LED svijetlima.

Otvaranje sezone izleta i dugih sunčanih dana!

Uz šetnje i vožnju s romobilom Birdie Glow, osigurana vam je zabavna i aktivna igra na otvorenom. Upoznajte prvi dječji romobil robne marke Bird s LED svijetlima.

Prelistajte katalog
 
Snow much fun Zajedno otkrivamo čari prirode svaki dan u godini. Lutanje gradom ljeti, lutanje parkom u proljeće i jesen te hodanje po snježnim stazama u najhladnijem dijelu godine. Uvijek nam je lijepo i toplo jer smo zajedno.

Snow much fun

Zajedno otkrivamo čari prirode svaki dan u godini. Lutanje gradom ljeti, lutanje parkom u proljeće i jesen te hodanje po snježnim stazama u najhladnijem dijelu godine. Uvijek nam je lijepo i toplo jer smo zajedno.

Prelistajte katalog
 
BLAGDANSKO VRIJEME JE NAJLJEPŠE VRIJEME!  Neka Božićna zvijezda zasja u vašom srcu i ispuni vam sve želje. Ne postoji ništa čarobnije od ukrašenih stabala, svjetla, darova, obitelji i prijatelja koji uveseljavaju naš život.Prelistajte novi katalog i uđite u bajkoviti svijet blagdanskih proizvoda za djecu. Želimo vam predivne praznike pune ljubavi.

BLAGDANSKO VRIJEME JE NAJLJEPŠE VRIJEME!

Neka Božićna zvijezda zasja u vašom srcu i ispuni vam sve želje. Ne postoji ništa čarobnije od ukrašenih stabala, svjetla, darova, obitelji i prijatelja koji uveseljavaju naš život.Prelistajte novi katalog i uđite u bajkoviti svijet blagdanskih proizvoda za djecu. Želimo vam predivne praznike pune ljubavi.

Prelistajte katalog
 
BOŽIĆNO VRIJEME Božićno vrijeme je najljepše vrijeme! Pripremili smo izbor najljepših blagdanskih poklona za najmlađe. Drvene igračke, didaktičke igračke, društvene igre, dječja zimska obuća i odjeća, igračke za igranje na otvorenom i ostali najslađi proizvodi za vesele blagdanske i zimske dane, svakako su ono što svaki mališan želi. Prelistajte novi katalog i uđite u bajkoviti svijet blagdanskih proizvoda za djecu. Želimo vam predivne praznike pune ljubavi..

BOŽIĆNO VRIJEME

Božićno vrijeme je najljepše vrijeme! Pripremili smo izbor najljepših blagdanskih poklona za najmlađe. Drvene igračke, didaktičke igračke, društvene igre, dječja zimska obuća i odjeća, igračke za igranje na otvorenom i ostali najslađi proizvodi za vesele blagdanske i zimske dane, svakako su ono što svaki mališan želi. Prelistajte novi katalog i uđite u bajkoviti svijet blagdanskih proizvoda za djecu. Želimo vam predivne praznike pune ljubavi..

Prelistajte katalog
 
BIRDIE PUSTOLOVINE Iznimno funkcionalan dječji romobil Birdie oduševljava s trendi stilom in najlepšimi sofisticiranimi bojama. Birdie garantira maksimalnu zabavu i razvoj motoričkih vještina, koje su posebno potrebne za razvoj naših mališana.

BIRDIE PUSTOLOVINE

Iznimno funkcionalan dječji romobil Birdie oduševljava s trendi stilom in najlepšimi sofisticiranimi bojama. Birdie garantira maksimalnu zabavu i razvoj motoričkih vještina, koje su posebno potrebne za razvoj naših mališana.

Prelistajte katalog
 
SUMMER CATALOGUE Najsunčaniji dio godine je tu!  Našim najmlađim članovima želimo pokazati sve ljepote i omogućiti im uživanje u aktivnostima koje u drugim godišnjim dobima ne mogu raditi. Kako bismo ovo ljeto učinili nečim posebnim, za vas smo pripremili brojne prekrasne inovacije i proširili ponudu visokokvalitetnih i dizajnerskih proizvoda koji su sada namijenjeni i starijoj djeci i odraslima.

SUMMER CATALOGUE

Najsunčaniji dio godine je tu! Našim najmlađim članovima želimo pokazati sve ljepote i omogućiti im uživanje u aktivnostima koje u drugim godišnjim dobima ne mogu raditi. Kako bismo ovo ljeto učinili nečim posebnim, za vas smo pripremili brojne prekrasne inovacije i proširili ponudu visokokvalitetnih i dizajnerskih proizvoda koji su sada namijenjeni i starijoj djeci i odraslima.

Prelistajte katalog

Lilin svijet Lilin svijet je pun mašte, kreativne energije in čarobnih kutaka koji njeguju dušu i inspiriraju. Lilin svijet su njezini dečki, i savršeno napravljen kutak s Mali zakladi.

Lilin svijet

Lilin svijet je pun mašte, kreativne energije in čarobnih kutaka koji njeguju dušu i inspiriraju. Lilin svijet su njezini dečki, i savršeno napravljen kutak s Mali zakladi.

Prelistajte katalog

Birdie pustolovine Iznimno funkcionalan dječji romobil Birdie navdušuje s trendi stilom in najlepšimi sofisticiranimi bojami. Birdie garantira maksimalnu zabavu in motoričke vještine, koje su posebno potrebne za razvoj naših mališana.

Birdie pustolovine

Iznimno funkcionalan dječji romobil Birdie navdušuje s trendi stilom in najlepšimi sofisticiranimi bojami. Birdie garantira maksimalnu zabavu in motoričke vještine, koje su posebno potrebne za razvoj naših mališana.

Prelistajte katalog