Enjoy the fresh air! Bird One

Piše: Lidija Tomas Matijević

Svi znamo koliko je važno očuvanje okoliša, i naš doprinos je tu jako bitan. Zato vam želim pokazati svoje novo prijevozno sredstvo: Bird One električni romobil. Danas sve postaje električno, čišće i brže, a električni romobil je idealna alternativa svakodnevnom prijevozu. Uživajte u čistom zraku i zabavite se. Zoom zoom.

Kada sam ja bila klinka, sigurno nitko nije mogao zamisliti da će električni romobili dostići razinu korištenja koju je dosegao danas. Danas sve veći broj ljudi koristi e-romobile za putovanja ali i za razonodu. Pa kada je toliko zabavno i ugodno voziti se na njima. Lako je onda za shvatiti da je nešto poput električnih romobila preuzelo ulice glavnih gradova, svi želimo dati svoj doprinos očuvanju okoliša.

Bird One se upravlja preko aplikacije Bird. Jako je jednostavno. Ono što je meni toliko važno je da je ovo ekološki prihvatljiv način putovanja, brzo dolazim na lokaciju i izbjegavam prometne gužve. I to ne samo na cesti, nego i u javnom prijevozu. Vrijeme je jedan od važnijih resursa koje imam, pa svoje vrijeme ne želim trošiti u gužvi. Radije se ovako dobro zabavim.

Uz električni romobil vaši dani će biti slobodniji i zabavniji. Promijenite vaš stil života i navike.

Bird One je kompaktno vozilo za kratke vožnje dometa 40 km, što zapravo i nije tako kratko. Ova baterija je dosta jaka. S punom baterijom stignem obaviti sve što trebam, i nikada je do sada nisam ispraznila.

Nadzor i upravljanje putem aplikacije – ovo mi je jako cool, daljinsko zaključavanje i praćenje lokacije putem aplikacije Bird i GPS sustava. LED zaslon, svjetla, kočnice tu je sve što trebate za sigurnu vožnju.

Nikada ne zaboravite na kacigu, ne žurite i pratite promet i pješake.

Fotografija exLumine.

Something beautiful by Lili: Bird

%

1 Proizvod

Prikaži sve po stranici
%

1 Proizvod

Prikaži sve po stranici