PlanToys®

PlanToys® Kasica prasica Prašiček Blue

Ova jednostavna i simpatična kasica prasica u obliku praseta potaknut će matematičke, fine motoričke i društvene vještine kod vašeg djeteta. Prirodni materijali i slatke boje također će biti prekrasan ukras u Vašem stanu. Više o proizvodu
20,00 €
150,69 kn
Tečaj: 1 EUR = 7.53450 HRK
Najniža prodajna cijena u zadnjih 30 dana: 15,00 €
20,00 €
150,69 kn
Boja:
PlanToys®
Usporedite

Usredotočenost na razvoj djeteta

PlanToys® dizajnira inovativne i suvremene igračke na način da održivost i razvoj djeteta ostaju glavni prioriteti. Igračke su dizajnirane ne samo s mišlju na estetiku igraonica, već i s razumijevanjem razvoja djeteta i potrebe djeteta za svaku fazu razvoja. Usredotočujući se na sigurnost djece i dobne prekretnice između dizajniranja i proizvodnje, PlanToys® igračke poboljšavaju i fizički i kognitivni razvoj djece. PlanToys® igračke su također poznate po svojoj edukativnoj vrijednosti. PlanToys® pomno prati sigurnosne standarde proizvodnje. Svi materijali su netoksični i ekološki prihvatljivi, pa stoga roditelji mogu bezbrižno ostaviti svoje mališane da se igraju.

Usredotočenost na razvoj djeteta

Pionirska održiva proizvodnja igračaka

Sa snažnom misijom stvaranja održivog svijeta i očuvanja svih njegovih ljepota za našu djecu PlanToys® uzima u obzir svaki pojedinačni korak proizvodnje kako bi smanjio svoj utjecaj na okoliš. PlanToys® nikada nije posjekao nijedno stablo: bio je prvi proizvođač igračaka koji je počeo koristiti obrađeno drvo kaučukovca. PlanToys igračke® izrađene su od kaučukovaca koji više ne proizvode lateks i inače bi ih posjekli i spalili. Umjesto kemikalijama vlaga iz drva postupno se uklanja sušenjem u pećnici. Koriste samo boje na osnovi vode, organske pigmente i netoksično ljepilo koje ne sadrži formaldehid.  
U tvornici PlanToys® ne bacaju ništa. Kako bi se iskoristili i ostaci drva, PlanToys® je stvorio inovativni ekološki materijal Planwood™. Planwood™ rezultat je mljevenja viška piljevine i drvne sječke iz proizvodnje i 1 % netoksičnog ljepila. Ovaj materijal se oblikuje pomoću tehničkog procesa. Ovaj materijal, koji je također otporniji od drva, omogućuje stvaranje jedinstvenih oblika igračaka – kao što su setovi igračaka za vodu ili pijesak.
 

Pionirska održiva proizvodnja igračaka
Tehnički detalji

Upotreba:

  • Upozorenje: Proizvod je dekorativne prirode i nije prikladan za igru. Proizvod je prikladan za korištenje samo u prisutnosti starije osobe

Dimenzije:

  • 10,7 x 11 cm

Kasica prasica:

  • Materijali su netoksični i ekološki prihvatljivi
  • Materijal: "planwood" – ekološki materijal od komprimirane piljevine

Ispitivanja i certifikati:

  • Proizvod ima CE sigurnosni certifikat i u skladu je s europskim sigurnosnim standardom
Uključeno u cijenu
  • PlanToys® Kasica prasica Prase
Upute za održavanje
  • Preporučujemo da igračku prije prve uporabe obrišete vlažnom krpom.
  • Nikada nemojte izlagati drvo prekomjernoj vlazi i nikada ga u potpunosti ne potapajte u vodu!
Tehničke specifikacije
SKU PT8709
Brand PlanToys®
EAN 8854740087096
Predviđeni rok isporuke Trenutno nije dostupno
Spol Neutralan
Uzrast 24+ mjeseci
Kolekcija Cjelogodišnja
Iznesite svoje mišljenje o proizvodu
Pronašli smo proizvode koji bi Vam se mogli svidjeti!