Igračke

Igra je zabava, igra je veselje, igra je najbolji suputnik kroz život. Djeca kroz igru istražuju granice poznatoga, razvijaju maštu, opuštaju se i smišljaju priče iz svijeta bajki. Igra je istraživanje i otkrivanje vještina i želja.

Nudimo vam prelijepe igračke koje će potaknuti vašeg mališana na slobodnu i kreativnu igru. Igračke su predivan poklon za rođenje, djetetov rođendan, blagdane i sve druge prigode.

Igračke

%

2712 Proizvodi

Prikaži sve po stranici
%

2712 Proizvodi

Prikaži sve po stranici

Pouzdane, poučne i sigurne dječje igračke

Svi roditelji žele svojem djetetu omogućiti što više zabavnih i opuštenih trenutaka u igri. Igra je iznimno važna aktivnost u svakoj fazi odrastanja vašeg mališana. Na našim ćete internetskim policama pronaći odabranu ponudu prekrasnih dječjih igračaka koje se odlikuju visokokvalitetnim materijalima, imaju sigurnosne certifikate te su inovativnog i profinjenog dizajna.

Nudimo vam kvalitetne i praktične igračke koje će vaš mališan moći koristiti dugo i koje će mu osigurati beskrajnu zabavu i mogućnost razvoja vlastitih potencijala i motorike te stjecanja novih vještina i znanja.

Prve igračke za bebe

U ponudi su prelijepe prve igračke, divan dar za bebino rođenje. Često mame odlučuju kupiti prve igračke za svoju bebu već tijekom trudnoće, a katkad igračke za bebe dobivaju kao poklon na zabavi darivanja. Beba će nakon rođenja brzo pokazati zanimanje za svoje okruženje. Prvih će mjeseci mame najčešće odabirati plišane igračke i tješilice, didaktičke igračke i vrtuljke koji omogućuju razvoj motorike i ugodno zabavljaju bebu. Još su jedan neizostavni dodatak za bebe grickalice za zubiće.

Dječje eko-igračke

U našoj ćete ponudi pronaći bogat izbor eko-igračaka za najmlađe, među ostalim grickalice za zubiće od 100 % prirodnog kaučuka koje djeca obožavaju. Prirodna guma omogućuje jednostavno držanje grickalice i ugodna je na dodir, a istodobno nudi izuzetno blagotvornu masažu desni, pogotovo kad bebi krenu rasti zubići. Osim toga, roditelji se sve češće odlučuju za igračke od prirodnih materijala.

Kreativne drvene igračke za slobodnu igru

U trgovini i na virtualnim policama Mali zakladi  nudimo vam velik izbor drvenih igračaka za bebe i mališane. Tu su didaktičke igračke za različite uzraste, predivan poklon za mališanov rođendan ili Božić te lijepo iznenađenje za dijete u svakoj prigodi. Najtraženije su drvene igračke koje se svakako moraju naći u svakom kutku za igru: daska za ljuljanje Kinderfeets Kinderboard, drvena kolica za vježbanje hodanja, drvene kocke, glazbeni instrumenti, autići, garaže, vlakići, brodići, kuhinje, radionice, drvene ploče, kućice za djevojčice, dvorci za dječake, drvene zidne igračke, setovi za čaj i kuhanje, drvene didaktičke kutije s likovima, drvene igračke s uzicom, drveni zvrkovi, drvene dječje kuhinje, drvene igračke za igranje uloga, dječje drvene slagalice, drveni satovi, dječje njihaljke, ljuljačke i setovi za igru zanimanja. Igra drvenim igračkama za djecu je još ugodnija od igre igračkama od plastike i umjetnih materijala. Djeca u dodiru s drvom mogu upoznati različite boje i teksture prirodnih materijala.

Inovativne igračke Kinderfeets za razvoj motorike

Posebno su omiljene drvene igračke Kinderfeets koje omogućuju slobodnu, kreativnu i aktivnu igru kod kuće i na otvorenom. Daska za ljuljanje Kinderfeets Kinderboard svestrana je pa djetetu omogućuje razvoj motorike, ali i veliku zabavu u igri. Djeca Kinderboard mogu upotrebljavati kao tobogan, tunel ili most za autiće i vlakiće, a može se koristiti i kao ležaljka. Daska za ljuljanje i druge Kinderfeets drvene igračke mogu se upotrebljavati na otvorenom. Najpopularniji su drveni tricikli i guralice u jednom koji djeci omogućuju da kvalitetno provedu vrijeme na otvorenom. Mališani će kroz aktivnu igru naučiti samostalno upravljati, skretati, održavati ravnotežu i druge vještine koje će im kasnije biti korisne.

Sve za kutak za igru i dječju sobu

Podloga za igru neizostavan je dodatak za igru kod kuće za bebe u prvim mjesecima, ali i za mališane. Dostupne su veće i manje podloge za igru različite debljine. Neke se podloge za igru mogu složiti tako da u njih možete pospremiti sve mališanove igračke.

Koje su igračke za dječju sobu najpopularnije? Šatori za igru i drvena kolica u koja mališani mogu pospremiti lego kockice, lutke, figurice, plišane igračke, autiće i knjige. Dječje knjige mogu se pospremiti i na predivne stalke za knjige koji omogućuju dobru preglednost naslovnica knjiga. Vaš će mališan svaku večer prije čitanja priče za laku noć moći odabrati svoju omiljenu.

Svaka dječja soba uz kutak za igru u kojem stanuju kućice za lutke i figurice, dječje kuhinjice ili radionice, dvorci, brodići, garaže i društvene igre ima i kutak za stvaranje.

Dječji kutak za stvaranje

Za najmlađe su tu dječji stolovi i stolci, a za aktivne mališane, predškolce i školarce dostupni su i radni stolovi te dječji stolci koji omogućuju pravilno držanje tijekom sjedenja. Kutak za stvaranje možete opremiti i brojnim prelijepim dječjim dodacima kao što su posudice za pisaći pribor i bojice, pločice s kredom, ogledalca, pernice, slagalice, abakusi, drvene kocke sa slovima i brojkama te podloge za crtanje, slikanje ili igru plastelinom. Da bi dječja soba uvijek bila uredna i lijepo pospremljena tu su i sanduci, košare, koševi, košarice, organizatori koji se mogu objesiti na vrata i drugi dodaci. U njima će svoje mjesto pronaći sve mališanove igračke, knjige i odjeća.

Igračke za aktivnu igru na otvorenom

Svi roditelji žele da njihova djeca što više vremena provode na otvorenom i da se igraju na svježem zraku. Zato vam nudimo bogat izbor igračaka za aktivnu igru na otvorenom. Možete birati među prelijepim igračkama za djecu: triciklima, guralicama, romobilima. Savjetujemo vam da osigurate da vaše dijete u svakoj vožnji romobilom ili guralicom nosi kacigu koja će ga zaštititi u slučaju pada. Zabavnu igru na otvorenom jamče i pješčanici, ljuljačke, tobogani, podloge za igru, dječje vrtne kućice, trampolini i drugi dodaci za igru u vrtu. Igračke za vanjske prostore i podloge za aktivnu igru neizostavan su dodatak za proslavu dječjeg rođendana na otvorenom. Nema kraja dječjoj zabavi u igri takvim igračkama, a djeca će kroz igru uvijek otkrivati nove načine upotrebe igračaka.

Igra u vodi

U našoj ćete ponudi pronaći i meke silikonske igračke za brčkanje kod kuće ili na ljetnim praznicima. Uz meke silikonske igračke za kupanje bebe u kadici, zasigurno će vas osvojiti i predivni silikonski setovi za igru na plaži koji uključuju kanticu za pijesak ili kanticu za zalijevanje, lopaticu i grabljice. U ponudi su i vodene igračke na napuhavanje namijenjene bebama i mališanima te dječji bazeni i kolutovi na napuhavanje. Kako bi mu sve potrebne igračke uvijek bile nadohvat ruke, mališan ih može pospremiti u svoj ruksak i ponijeti sa sobom kod bake, u vrtić, na izlet ili obiteljske praznike.

Igračke za poklon

Igračke kao što su plišanci, zvečke i tješilice mogu cijeli život imati posebno mjesto u srcu svakog djeteta. Djeca se jako povežu s nekima od svojih igračaka. Zato su one izvrstan dodatak za polazak u vrtić jer će omiljena igračka djetetu olakšati to razdoblje i učiniti ga manje napornim i stresnim. Osim toga, djeca često koriste tješilice i plišane igračke za utjehu pa su neizostavne i za uspavljivanje. Igračke su predivan poklon za svaku obitelj s malom djecom.

Savjetujemo vam da se prije kupnje igračke posavjetujete s roditeljima djeteta jer različiti roditelji imaju različite želje i očekivanja. Neki od njih upotrebljavaju isključivo igračke od prirodnih materijala jer se igračke brzo nagomilaju pa je katkad pametno razmisliti o kupnji jedne, veće igračke koju će dijete moći dulje koristiti. Prednost svakako treba dati praktičnim igračkama koje su izrađene od sigurnih i pouzdanih prirodnih materijala i koje omogućuju više načina uporabe u različitim starosnim dobima.