Mima®

Mima® Umetak za hranilicu Moon™ Silver

Dječja hranilica Mima® Moon oduševljava čistim linijama, elegancijom, modernim dizajnom i sofisticiranim bojama. Sada je dostupna i s dodacima koji će pružiti još veću udobnost vašim mališanima! Više o proizvodu
52,00 €
391,79 kn
Tečaj: 1 EUR = 7.53450 HRK
52,00 €
391,79 kn

Umetak za dodatnu potporu i udobnost

Dječja hranilica Mima® Moon utjelovljuje izniman dizajn i funkcionalnost. Dolazi s mnoštvom dodataka koji korisnicima donose još više udobnosti i zadovoljstva. Jedan od takvih je i praktični umetak za hranilicu koji bebama i mališanima pruža dodatnu udobnost i bolje držanje tijekom sjedenja u hranilici.

Jednostavna upotreba

Umetak je dizajniran za postavljanje na sjedeći dio stolice, a posebni otvori na njemu omogućuju sigurno korištenje sigurnosnog pojasa. Umetak je jendostavan za čišćenje jer možete koristiti samo vlažnu krpu i blagi deterdžent ako je potrebno. Umetak je dostupan u širokom rasponu boja koje su savršene za svaki ukus.

Iznimna fleksibilnost hranilice

Dječja hranilica Mima® Moon prikladna je od rođenja dalje. Omogućuje 3 moguća nagiba; ležeći položaj pogodan za novorođenče, polusjedeći i sjedeći položaj. Pomoću prikladnog gumba, koji se nalazi na konstrukciji stolice, možete brzo i jednostavno prilagoditi visinu kako bi odgovarala standardnim dimenzijama pulta i stola. Hranilica uključuje praktički sve što vam treba u bilo kojoj dobi djeteta. Komplet uključuje konstrukciju i postolje, sjedalo, pladanj za hranjenje, prednji sigurnosni luk s sigurnosnim pojasom u 5 točaka i podesivi oslonac za noge.

Tehnički detalji

Uporaba:

  • Jamči dodatnu udobnost i bolje držanje tijekom sjedenja u hranilici

Umetak za hranilicu Moon:

  • Više udobnosti i zadovoljstva
  • Dizajniran za montažu na sjedalo stolice
  • Otvori na sjedalu omogućuju sigurno korištenje pojasa
  • Lako se čisti
Uključeno u cijenu
  • Mima® Umetak za hranilicu Moon
Upute za održavanje
  • Koristite vlažnu krpu i blagi deterdžent
Tehničke specifikacije
SKU MIMSH101SV
Brand Mima®
EAN 5060229624154
Predviđeni rok isporuke Trenutno nije dostupno
Spol Neutralan
Jamstvo 2 godine
Kolekcija Cjelogodišnja
Iznesite svoje mišljenje o proizvodu
Pronašli smo proizvode koji bi Vam se mogli svidjeti!