Mima®

Mima® Moon™ Black Stolica za hranjenje Royal Blue

Izuzetan dizajn, izuzetna funkcionalnost. Stolica Mima® Moon impresionira čistim linijama, elegancijom, modernim dizajnom i sofisticiranim bojama. Dječja stolica Mima® Moon prikladna je za upotrebu od rođenja djeteta sve do 45 kg. Savršen je dodatak modernom domu modernih obitelji Više o proizvodu
541,00 €
4.076,16 kn
Tečaj: 1 EUR = 7.53450 HRK
541,00 €
4.076,16 kn

Stolica za novorođenčad, bebe, malu djecu i djecu

Mima® Moon stolica 3u1 omogućava vašem malom zlatu da aktivno sudjeluje u događajima za obiteljskim stolom u bilo kojoj dobi. Elegantna stolica za djecu Mima® Moon je za bebe od rođenja do 6 mjeseci, visoko dječje sjedalo od 6 mjeseci do 3 godine i od 3 godine nadalje, dječje sjedalo do 45 kg za stariju djecu. U završnoj fazi, kada sjedalo koriste aktivni mališan i dijete od 3 godine, važno je prilagoditi stolicu na najmanju visinu i ukloniti oslonac za noge. Jastuk za sjedenje za malu djecu i djecu od 3 godine starosti dostupan je odvojeno.

Elegantna visoka stolica

Stolica Mima® Moon ima veliku dozu elegancije i udobnosti. Izuzetno udobna i fleksibilna dječja stolica savršeno će se uklopiti u svaki moderni dom. Elegantnost i inovativni materijali izdvajaju stolicu #mimamoon od svih ostalih dječjih stolica dostupnih na svjetskom tržištu. Posebnost stolice je prozirni okvir sjedala koji pruža posebnu atmosferu Mima® Moon savršen je dodatak modernom domu, jer se savršen dizajn uklapa u svaki moderni ambijent.

Iznimna fleksibilnost stolice

Stolica Mima® Moon prikladna je od trenutka rođenja djeteta nadalje. Omogućuje 3 moguća nagiba; ležeći položaj pogodan za novorođenče, polusjedeći i sjedeći položaj. Pomoću prikladnog gumba smještenog na okviru stolice možete brzo i jednostavno prilagoditi visinu stolice kako bi odgovarala standardnim dimenzijama šanka i stola za blagovaonicu. Stolica uključuje praktički sve što vam treba u bilo kojoj dobi djeteta. Komplet uključuje okvir i postolje, sjedalo, ladicu za hranjenje, prednji štitnik s sigurnosnim pojasom u 5 točaka i podesivi oslonac za noge. Dostupna su 2 dodatka; umetak za stolicu za novorođenče i visoka stolica za aktivnu malu djecu i dijete od 3 godine nadalje.

Prva hranjenja s Mima® Moon

Prvo hranjenje djeteta predstavlja važnu prekretnicu za svaku majku i njezino malo zlato. Stolica Mima® Moon pružit će potpunu udobnost i izvrsnu fleksibilnost tijekom prvih hranjenja. Stolica nudi najmlađima polusjedeći ili sjedeći položaj. Mališanu je na stolici zajamčena sigurnost, jer je Mima® Moon izuzetno stabilna i pouzdana stolica. Na raspolaganju je štitnik s praktičnim i vrlo prostranim pladnjem i remenom u 5 točaka. Neka započne sretno istraživanje novih ukusa!

Tehničke specifikacije
SKU MIMMOONBLRB
Brand Mima®
EAN tbd
Predviđeni rok isporuke Trenutno nije dostupno
Spol Dječak
Jamstvo 2 godine
Kolekcija Cjelogodišnja
Model dječje stolice Mima® Moon™
Iznesite svoje mišljenje o proizvodu
Pronašli smo proizvode koji bi Vam se mogli svidjeti!