Hranjenje

Sve što vam je potrebno za hranjenje djeteta, od rođenja nadalje. Na našim ćete internetskim policama pronaći pomagala za dojenje, svu opremu i dodatke za razdoblje uvođenja krute hrane, kao i sve što vam je potrebno za pripremu obroka za mališane kod kuće ili na putu.

Početak uvođenja krute hrane – tako važna prekretnica za mamu i njezino malo blago! Bez brige, sve što vam je potrebno moći ćete pronaći na jednom mjestu.

Hranjenje

%

1601 Proizvodi

Prikaži sve po stranici
%

1601 Proizvodi

Prikaži sve po stranici

Dojenje i prva hranjenja novorođenčeta i bebe

Sve mame već se tijekom trudnoće pripremaju za hranjenje bebe. U tom je razdoblju dobro pripremiti određene dodatke za hranjenje koje će većini mama trebati odmah nakon bebina rođenja. Veći broj mama odlučuje upotrebljavati jastuk za dojenje jer pomaže pri dojenju, pruža dodatnu potporu bebi, a trudnicama jamči udobnost pri spavanju ili sjedenju te olakšava bolove u vratu, križima, leđima i kukovima.

Brojne se mame za razdoblje dojenja odlučuju kupiti i dječju vagu radi vaganja bebe prije i nakon dojenja.

U našoj ćete ponudi pronaći i brojne druge dodatke za dojenje: izdajalice, grudnjak za dojilje, zaštite za bradavice, jastučiće za dojenje, posudice za pohranu mlijeka i brojne druge neizostavne proizvode. Sve to mame rado stavljaju na popis potrepština koje žele imati prije bebina dolaska. Članovi obitelji i prijatelji često vole iznenaditi mame te im opremu i dodatke s popisa želja pokloniti na zabavi darivanja djeteta ili pri bebinu rođenju. Bez obzira na to planira li mama dojiti ili ne, dobro je prije bebina dolaska imati spremnu bočicu za hranjenje novorođenčeta i bebe u slučaju da dojenje nije moguće.

Dude za bebe bez plastičnih dijelova

Neke bebe imaju vrlo jak refleks sisanja pa im možemo dati dudu. U našoj ćete ponudi pronaći dude od 100 % prirodnog kaučuka, bez plastičnih dijelova. To vrijedi i za najpopularnije dude u našoj ponudi: dude robne marke Hevea. Dostupne su i dude za novorođenčad, bebe i mališane različitih oblika: okrugle, plosnate i one koje oponašaju oblik maminih bradavica.

Dječji setovi za jelo, slinčeki i sve potrebno za uvođenje krute hrane

Kad beba bude u dobi od oko šest mjeseci, započet će razdoblje uvođenja krute hrane. Neki će roditelji započeti ranije, a neki kasnije. Uvođenje krute hrane i upoznavanje novih okusa treba teći postupno, bez pritiska za mamu ili dijete. Dijete se pri upoznavanju novih okusa zabavlja i znatiželjno istražuje oblike i teksture ručicama i ustima. Čak i ako se djetetu određeni okus ne svidi odmah, možemo nastaviti dodavati tu hranu u mališanov obrok te ga tako nenametljivo potaknuti da joj pruži još jednu priliku, možda mu se svidi. Na početku postupka uvođenja krute hrane moći ćete pripremiti vrlo male količine hrane i djetetu ponuditi tek par žličica voćne, povrtne ili žitne kašice. Isprva je dobro pri ruci imati praktičan dječji slinček koji će koliko je to moguće zaštititi odjeću od prljavštine i mrlja. Dostupni su praktični silikonski slinčeki s džepićem koji će uhvatiti komadiće hrane i prolivene tekućine. Silikonski slinčeki nakon upotrebe mogu se oprati pod mlazom vode i odmah ste spremni za mališanov sljedeći obrok, a usto imaju i prilagodljiv opseg. U ponudi imamo i praktične slinčeke s rukavima koji štite gornji dio djetetove odjeće. Mališani ih kasnije mogu upotrebljavati i kad uče samostalno četkati zubiće ili pri kreativnim aktivnostima, slikanju ili igri plastelinom.

Predlažemo da za prva hranjenja i cijelo sljedeće razdoblje odaberete set za jelo s tanjurićem i posudicom ili dubokim tanjurićem. Tako ćete svojem malom blagu moći poslužiti i tekuću hranu i zalogajčiće. Setovi za jelo obično uključuju i pribor i šalicu ili dječju čašicu. Svi dodaci iz setova za jelo dostupni su i u zasebnoj prodaji. U ponudi su dječji tanjurići, posudice, čašice i šalice, dječji pribor (žličice, vilice, nožići), slamčice, bočice sa slamčicom i drugi dodaci. Usto vam preporučujemo da za razdoblje uvođenja krute hrane svojem mališanu osigurate i podložak za hranjenje. Najpraktičniji su silikonski podlošci koji se brzo i jednostavno održavaju. Setovi za jelo u našoj ponudi izrađeni su od visokokvalitetnih i pouzdanih materijala sa svim potrebnim sigurnosnim certifikatima koji dokazuju sigurnost proizvoda. U ponudi su setovi za jelo od bambusa, silikona, melamina, drva i drugih praktičnih i izdržljivih materijala.

Dječje stolice za hranjenje

Najveću pozornost pri odabiru opreme i dodataka za hranjenje bebe roditelji posvećuju odabiru dječje stolice za hranjenje. Nudimo vam široku ponudu dječjih stolica za hranjenje: elegantnu stolicu Nomi by Evomove i Mima Moon, višenamjensku dječju stolicu Nuna Zaaz, funkcionalnu stolicu Oribel Cocoon i simpatičnu stolicu Childhome Evolu. Dostupni su i različiti dodaci za dječje stolice za hranjenje koji omogućuju bezbrižnu uporabu, kao i neizostavna oprema za razdoblje uvođenja krute hrane: pladnjevi za hranjenje, potpora za sjedenje za bebe i mališane, sigurnosni pojas, meki jastuk za dodatnu udobnost i drugi dodaci. Neke dječje stolice za hranjenje nisu samo to, već su i dječje stolice za kreativne aktivnosti, igru i učenje.

Uređaji za pripremu dječje hrane

Danas na tržištu postoji velik broj specijaliziranih uređaja za pripremu hrane za bebe i mališane. Uređaji u našoj ponudi zaista će vam olakšati pripremu hrane za bebe i mališane. U ponudi su različiti modeli koji omogućuju pripremu raznih obroka. Funkcionalni uređaji za pripremu dječje hrane omogućuju kuhanje, sjeckanje, miješanje, odmrzavanje i podgrijavanje hrane. S pomoću praktičnog uređaja za pripremu hrane za bebu moći ćete brzo i jednostavno pripremiti različite kulinarske specijalitete kojima ćete sigurno obradovati svoje malo blago. Uređaji omogućuju jednostavnu pripremu voćnih sokova, napitaka, juhica, dječjih kašica i drugih poslastica.

Hranjenje bebe i mališana na putu

Na policama naše trgovine i na našim virtualnim policama pronaći ćete bogati izbor dodataka za hranjenje bebe i mališana na putu. U ponudi su termo posudice s poklopcem koje omogućuju sigurno i praktično prenošenje toplih obroka i osiguravaju da vaša beba uživa u zdravoj i domaćoj hrani čak i na putu: u šetnji kolicima, tijekom putovanja i na obiteljskim praznicima. Dostupne su i silikonske i druge kutijice za užinu za pohranu zalogajčića i obroka. Kutijice za užinu neizostavan su dodatak za sve aktivne mališane koji će užinu nositi sa sobom u šetnju ili na izlet. Uz bočice s dudicom dostupne su i praktične termo bočice sa slamčicom. U našoj ćete ponudi pronaći i druge omiljene dodatke za hranjenje i užinu na putu: dostupne su prelijepe torbice za užinu, vrećice za grickalice, kutijice za užinu s odjeljcima, silikonske slamčice, kalupi za pečenje u obliku preslatkih životinjica, kalupi za led za osvježavajuće napitke u najtoplijem dijelu godine i setovi silikonskih kalupa za pripremu sladoleda.