GRAND OPENING

 

Grand opening dječje trgovine MALI ZAKLADI

Donja etaža Emporiuma, BTC Ljubljana

Na čak 1000 m² predstavljena je najbolja dječja oprema na svijetu; dječja kolica, autosjedalice, dječji namještaj, nosiljke, njihaljke, sjedalice za bicikl, bicikli, guralice, bicikli bez pedala, veliki izbor dječjih igračaka, garderobe i modnih dodataka za mame i djecu, kao i ostali popularni proizvodi renomiranih brendova.

Novi brendovi, novi i prošireni kutci s bogatom ponudom najpopularnijih brendova i toliko lijepih proizvoda koji će uljepšati i kao šljokicama posuti slatko iščekivanje malog zlata i svih zajedničkih trenutaka.

Svakidašnjica vrlo je aktivna i puna promjena te shvaćamo da pojedinci i obitelji uspješno svladavate svoje svakodnevne izazove na način koji je vjeran vašem životnom stilu. U našem prodajnom repertoaru želimo ponuditi sve što je potrebno za različite stilove života obitelji i za ono posebno vrijeme kada se obitelji pridruži novi član. Sva neizostavna oprema i must-have dodatki za dolazak bebe. Veliki izbor kvalitetnih dječjih autosjedalica i kvalitetnih dječjih kolica te dodatne opreme i dodataka sakupljenih na jednom mjestu. U novom modernom prodajnom prostoru će vaše iskustvo biti još bolje.

KLIK do galerije »