NUNA BRUNCH

Nuna Pipa Urbn Launch

Dječja oprema Nuna ponovno oduševljava Ovo su trenuci s događaja Nuna Brunch: Nuna Pipa Urbn Laun

Dječja oprema Nuna ponovno oduševljava

Ovo su trenuci s događaja Nuna Brunch: Nuna Pipa Urbn Launch. Prekrasna atmosfera, ugodno druženje, ukusna gozba i ostala iznenađenja te zvijezda događanja – prva dječja autosjedalica za novorođenčad i dojenčad u svijetu s integriranim Isofix konektorima. Inovacija na području dječje opreme zapanjila je sve prisutne. Dječja oprema Nuna ponovno oduševljava!

Vožnja s djecom na najsuvremeniji način uz autosjedalicu “jaje” PIPA Urbn PIPA urbn je jedina

Vožnja s djecom na najsuvremeniji način uz autosjedalicu “jaje” PIPA Urbn

PIPA urbn je jedina autosjedalica za bebe koja omogućuje korištenje bez ISOFIX baze jer ima integrirane ISOFIX konektore, koji omogućuju ugradnju autosjedalice u nekoliko sekundi. Ultralagana autosjedalica “jaje” težine samo 3,3 kg impresionira i mehanizmom koji omogućuje brzo i jednostavno demontažu – uklanjanje autosjedalice “jaje” s ISOFIX sustava jednom rukom.Vožnja s djecom na najsuvremeniji način uz autosjedalicu “jaje” PIPA Urbn.

Prekretnica u području inovacija dječje opreme PIPA urbn uvelike olakšava užurbani i živahni ž

Prekretnica u području inovacija dječje opreme

PIPA urbn uvelike olakšava užurbani i živahni život na putu s bebom. Prekretnica u području inovacija dječje opreme: autosjedalica 'jaje' omogućuje jednostavnu ugradnju u nekoliko sekundi pomoću integriranih ISOFIX konektora. Vaša sljedeća avantura udaljena je samo jedan klik!

Roditelji, koji ste uključeni u gradski život Roditelji, koji ste uključeni u gradski život i vo

Roditelji, koji ste uključeni u gradski život

Roditelji, koji ste uključeni u gradski život i volite putovati, ovo je rješenje za vas! Predstavljamo vam novu autosjedalicu za bebe: autosjedalicu 'jaje' PIPA urbn s integriranim ISOFIX konektorima koja omogućuje brzu i jednostavnu ugradnju u samo nekoliko sekundi! Jednostavan način uklanjanja autosjedalice 'jaje' sa sjedala automobila ili s kolica jednom rukom. Pažljivo dizajnirana autosjedalica 'jaje' stvorena s vizijom da vam uštedi vrijeme i pomaže da s lakoćom upravljate životom.

Nuna Pipa Urbn oduševila je hrvatsku publiku

Inovativna robna marka Nuna predstavlja nešto dosad neviđeno: autosjedalicu za novorođenčad i dojenčad koja se može ugraditi na Isofix sustav u automobilu bez Isofix baze. Iskusne mame i mame u veselom iščekivanju su s velikim oduševljenjem dočekale Nuninu novost na događaju. Svi prisutni složili su se da je svijet dječje opreme danas uistinu pun iznenađenja te da ovakve inovacije zapravo utječu na kvalitetu naših života te pomažu i olakšavaju mnoge stvari suvremenim roditeljima.

 

KLIK do galerije »