3Sprouts®

3Sprouts® Organizator za automobilsko sjedalo Hedgehog

Organizator za automobilsko sjedalo 3Sprouts® pobrinut će se za to da vaš mališan lakše izdrži kraća i dulja putovanja automobilom jer će se moći zabavljati svojim predmetima, uredno pohranjenima u odjeljke organizatora. Više o proizvodu
195,00 kn
Boja:

Boje koje mame osmijeh na lice

Kreativni tim ove omiljene marke u suradnji s međunarodnim timom dizajnera već niz godina oduševljava dodacima za djecu koji fantastično nadopunjuju dječju sobu i kutke za igru, kod kuće ili na putu. Organizator za automobilsko sjedalo praktičan je dodatak koji će skratiti vrijeme mališanu, kako na svakodnevnim kraćim putovanjima tako i na duljim obiteljskim putovanjima. Djeca obožavaju 3Sprouts® jer sami mogu odabrati motiv životinjice koja će krasiti njihov najdraži dodatak u maminom ili tatinom automobilu.

S veseljem ususret novim pustolovinama

Vožnja automobilom mališanima može biti vrlo naporna. Putni organizator za djecu sa 6 praktičnih odjeljaka pobrinut će se da vaš mališan istinski uživa u svakoj vožnji. U organizator za automobilsko sjedalo 3Sprouts® mališan može pospremiti sve što je nužno za putovanje; bočicu s omiljenim pićem, grickalice ili užinu, maramice i omiljene igračke. Zahvaljujući dječjem organizatoru za automobil, vožnja će bit opuštenija i ugodnija kako za mališana tako i za ostale članove obitelji.

Lijep i praktičan poklon za dijete

Organizator za automobilsko sjedalo sjajan je poklon za dječji rođendan ili neku drugu posebnu prigodu. Osim dražesnih motiva životinja, djecu i roditelje oduševljava i jednostavno održavanje organizatora. Sve mrlje mogu se brzo i jednostavno očistiti s pomoću čiste vlažne krpe. Organizator za automobilsko sjedalo praktičnih dimenzija prilagođen je za uporabu u automobilima različitih marki te ujedno štiti poleđinu sjedala od zaprljanja. Zahvaljujući njemu, svi su mališanovi predmeti brižno pohranjeni na jednom mjestu. Uz organizator vašem će malom blagu njegove bočice, grickalice i igračke uvijek biti nadohvat ruke, a roditelji mogu uživati u mirnoj i bezbrižnoj vožnji. 

Zarazan smijeh i sreća

3Sprouts® već više od 10 godina oduševljava djecu i roditelje diljem svijeta. Prekrasni dječji dodaci ove marke danas su dostupni u više od 500 trgovina dječjom opremom i dodacima diljem svijeta. Marka 3Sprouts® obiteljima nudi praktične i nadasve dražesne dodatke: košare i kutije za pohranu igračaka, spremnike za igračke, košare za rublje, podloge za igru, dječje stalke za knjige, zidne organizatore, kutije i vrećice za užinu, organizatore za pelene te košarice za pelene i proizvode za njegu beba. 

Tehnički detalji

Uporaba:

 • Organizator za automobilsko sjedalo za pohranu bočica, grickalica i igračaka tijekom putovanja
 • Dražestan dodatak za obiteljski automobil
 • Neizostavan dodatak za obiteljska putovanja

Dimenzije:

 • Duljina x širina x dubina: 55,88 x 33,02 cm 2,54 cm

Organizator za automobilsko sjedalo:

 • Praktičan i lako dostupan
 • Putni organizator za pohranu najvažnijih predmeta za mališana: bočica, užine, igračaka i maramica
 • Sa 6 praktičnih odjeljaka
 • S dražesnim motivima životinjica u boji
 • Materijal: poliester
 • Sjajan i praktičan dodatak za obiteljski automobil
 • Prekrasan poklon za mališane
 • Univerzalni organizator koji se prilagođava sjedalima različitih marki automobila
   
Upute za održavanje
 • Čistiti s pomoću čiste vlažne krpe 
Tehničke specifikacije
SKU IBOHDG
Brand 3Sprouts®
EAN 0812895000290
Model 3Sprouts Organizator za avtomobilski sedež
Predviđeni rok isporuke Trenutno nije dostupno
Spol Neutralan
Kolekcija Cjelogodišnja
Iznesite svoje mišljenje o proizvodu
Pronašli smo proizvode koji bi Vam se mogli svidjeti!