Nuna®

Nuna® Wind uređaj za neprekidan rad ležaljke Leaf™ Curv

Uređaj za neprekidan rad njihaljke Nuna® Leaf™ Wind savršen je dodatak za njihaljku Nuna® Leaf™ Curv koji omogućuje neprekidan rad njihaljke i tako proizvodi umirujući ritam njihanja koji će bebu nježno uljuljati u sladak san. Više o proizvodu
Dostupno za kupovinu preko interneta
Normalna cijena 969,00 kn Posebna cijena 823,65 kn (-15%)
   
-15%

Neprekinut rad s mogućnošću prilagođavanja brzine

Dječja njihaljka Nuna® Leaf™ Curv uslijed nježnog se potiska samostalno njiše dvije minute. Za neprekidan rad njihaljke dostupan je Nuna® Leaf™ Wind, uređaj koji omogućuje šest brzina ljuljanja, koje roditelji mogu prilagoditi bebinom raspoloženju. Uređaj Nuna® Leaf™ Wind pričvršćuje se na okvir dječje njihaljke Nuna® Leaf™ Curv samo jednim klikom. Uređaj Nuna® Leaf™ Wind radi bez baterija i ne stvara buku pa će bebu nježno uljuljati u ugodan san. Brzina njihanja odabire se preko dodirnog zaslona vrlo jednostavnog za uporabu. Uređaju je priložen i mikro-USB kabel koji radi preko električne utičnice ili s pomoćnim punjačem baterija (nije priložen). Mikro-USB kabel i pomoćni punjač baterija omogućuju vam da uređaj Nuna® Leaf™ Wind upotrebljavate bilo gdje.

Uređaj za neprekidan rad njihaljke Nuna® Leaf™ Wind može se montirati na dječju njihaljku Nuna® Leaf™ i Nuna Leaf™ Curv.
 

Neprekinut rad s mogućnošću prilagođavanja brzine
Tehničke specifikacije
SKU WD06101ACSGL
Dobavljivost da
Brand Nuna®
EAN 8719743747883
Model Leaf Wind
Predviđeni rok isporuke 8-12 tjedana
Spol Neutralan
Jamstvo 2 godine
Kolekcija Cjelogodišnja
Iznesite svoje mišljenje o proizvodu
Pronašli smo proizvode koji bi Vam se mogli svidjeti!