Dječja sobica

Najslađi kutovi u domu svake obitelji nalaze se u dječjoj sobi.

Stvorite kutak za spavanje iz snova u bebinoj sobi, prekrasan kutak za kreativnu igru u sobi vašeg mališana, ugodan kutak za čitanje i kutak s pisaćim stolom u sobi vašeg djeteta.

U ponudi naše trgovine pronaći ćete svu opremu i sve dodatke za dječju sobu, za djecu svih dobnih skupina.

Dječja soba

%

1627 Proizvodi

Prikaži sve po stranici
%

1627 Proizvodi

Prikaži sve po stranici

Sve najbolje za miran san bebe i mališana

Svaka majka želi svojem djetetu samo sve najbolje.  Dobar i miran san djeteta pridonosi zadovoljstvu majke i djeteta.  Možda znate izreku: „Dobro naspavane bebe, zadovoljni roditelji”. Kvaliteta dječjeg sna prvenstveno je određena odabirom kvalitetnog ležaja.

U našoj su ponudi dostupni dječji krevetići robnih marki Oliver Furniture i Babyhood koji rastu zajedno s vašim djetetom. Prikladni su za upotrebu od rođenja bebe nadalje.

Kasnije je moguće prilagoditi njihovu veličinu i veličinu madraca. Mini krevetići i kolijevke pružaju novorođenčadi i bebama ugodno i sigurno utočište tijekom dnevnog odmora ili noćnog sna. Mini kružni ili ovalni oblik dječjeg krevetića daje bebi osjećaj sigurnosti jer je podsjeća na njezin prvi dom: mamin trbuščić.

Posebnost naše ponude nagrađivani je dječji krevetić Babyhood Kaylula koji omogućuje čak pet različitih konfiguracija; to može biti krevetić za novorođenče i bebu, krevetić za mališana, ogradica, krevetić bez jedne stranice za aktivne mališane koji se već znaju sami popeti u krevetić i izaći iz njega. Posljednje, ali ne najmanje važno, ovaj krevetić omogućuje i vrlo posebnu prilagodbu jer se može pretvoriti u stolić s dvije stolice. Novost su u našoj ponudi kolijevke s uklonjivom jednom stranicom koje majkama i malom blagu omogućuju da spavaju zajedno; sigurno i mirno spavanje jedno uz drugo, na različitim krevetima. Uspostavljanje veze s bebom s pomoću kolijevke koja se postavlja uz krevet posebno je čarobno. Majka može u bilo kojem trenutku brzo i jednostavno dojiti, umiriti i zagrliti bebu.

Višenamjenska gnijezda Sleepyhead / DockATot

Posebnost su naše ponude iz godine u godinu sve popularnija gnijezda za spavanje. Danas se gotovo svaka majka odlučuje koristiti gnijezdo za bebu. Gnijezda Sleepyhead / DockATot osiguravaju sigurnu upotrebu, pouzdanost i visokokvalitetne materijale. Sigurnu upotrebu gnijezda potvrđuju i brojni sigurnosni certifikati i provedene studije. Gnijezda za spavanje Sleepyhead / DockATot hipoalergena su, prozračna i zaista udobna, a malom blagu osiguravaju savršenu mikroklimu u bilo kojoj dobi. Dostupna su luksuzna gnijezda za novorođenčad i bebe Deluxe te gnijezda za dojenčad i mališane Grand. Osim gnijezda, dostupne su i ležaljke za novorođenčad, bebe i mališane.

Dječje ležaljke i prijenosna dječja oprema za putovanje

Na našim ćete policama pronaći inovativne dječje ležaljke koje su pogodne za dugotrajnu uporabu i omogućuju podešavanje nagiba sjedala. Dostupne su električne dječje ležaljke robne marke 4Moms i Joie, kao i ležaljke za bebe, mališane i djecu robne marke Nuna i BabyBjörn koje rade automatski, bez električnog napajanja ili baterija. Aktiviraju se brzo i jednostavno; jednim laganim pritiskom. Ležaljke su prikladne za igru, odmor ili spavanje. Za praznike i putovanja dostupni su i prijenosni dječji krevetići i ogradice, krevetići za putovanje zrakoplovom i ostali dodaci.

Oprema i dodaci za svaki kutak dječje sobe

Tražite sve što vam treba za stol za previjanje i njegu bebe? U našoj su ponudi dostupni stol za previjanje, meke podloge za previjanje, tetra pelene, ekološke pelene, ekološke vlažne maramice, košare za pelena i ostali dodaci. Za bolju organizaciju i veću preglednost mališanovih potrepština dostupne su i prekrasne dječje komode te ormarići za odjeću i ostale dodatke. Za kutak za spavanje vašeg mališana dostupne su visokokvalitetne i prozračne dječje vreće za spavanje, madraci, dječja posteljina, dječje dekice, rubovi za dječje krevetiće, dječji jastuci i ukrasni dječji jastučići.

Brojne mame zaista uživaju u uređivanju dječje sobe. Danas se na tržištu može pronaći zaista bogat izbor proizvoda različitih robnih marki koji u dječje kutke unose još više čarolije i radosti. Za vas smo odabrali samo najbolju opremu i dodatke koji će vam omogućiti savršen izgled sobe vašeg mališana. Za dječje sobe dostupni su dječja noćna svjetiljke, dječji tepisi, baldahini za dječje krevetiće, didaktičke igračke i vrtuljci za dječje krevetiće, raznoliki zidni ukrasi, tapete i zidne naljepnice za dječju sobu, za dječake i djevojčice.

Dječji kutak za igru

Djetetov najdraži dio sobe? To je kutak u kojem se skrivaju mališanove omiljene igračke. Kutci za igru u dječjoj sobi uvijek su tako slatki i posebni. Ponuda naše internetske trgovine uključuje prekrasne igračke koje omogućuju slobodnu i kreativnu igru.

Pogledajte široku ponudu igračaka i dodataka za igru; ponudu podloga za igru, šatora za igru, dječjih ljuljački, dječjih stolova i stolica, kolica za vježbanje hodanja, dasaka za ljuljanje, njihaljki i konjića za ljuljanje, dječjih tobogana i stalaka za knjige. Roditelji i djeca naprosto obožavaju 3Sprouts dodatke za sobu. Riječ je o slatkim i praktičnim dodacima za sobu prepoznatljivog dizajna i šarenih životinjskih motiva. Dostupni su spremnici, košare, koševi, organizatori za pelene, organizatori koji se mogu postaviti na vrata dječje sobe i brojni drugi predivni dodaci.  3Sprouts kutije, košare i spremnici prikladni su za čuvanje dječjih igračaka, knjiga i odjeće.