3Sprouts®

3Sprouts® Mreža za pohranu igračaka Walrus

Mreža za pohranu igračaka 3Sprouts® praktična je dječja kozmetička torbica i viseća košarica za odlaganje u jednom, prikladna za uporabu u kadi ili tuš kabini. Dražesni motivi 3Sprouts® uljepšat će izgled kupaonice i učiniti mališanova brčkanja još zabavnijima.

Više o proizvodu
Dostupno za kupovinu preko interneta
Na zalihi u trgovini Emporium BTC
Posebna cijena 22,32 €
168,17 kn
Normalna cijena 27,90 €
210,21 kn
(-20%)
Tečaj: 1 EUR = 7.53450 HRK
Najniža prodajna cijena u zadnjih 30 dana: 22,32 €
Posebna cijena 22,32 €
168,17 kn
Normalna cijena 27,90 €
210,21 kn
(-20%)
Boja:
   
-20%
3Sprouts®
Usporedite

Boje koje mame osmijeh na lice

Dječji dodaci 3Sprouts® u svaki će kutak vašeg doma unijeti radost i smijeh te ga ispuniti srećom. Kreativni tim ove omiljene marke u suradnji s međunarodnim timom dizajnera već niz godina oduševljava dodacima za djecu koji fantastično nadopunjuju dječju sobu i kutke za igru. Mreža za pohranu dječjih igračaka, šampona i drugih proizvoda za njegu dražestan je i praktičan dar za djecu svih uzrasta. Djeca obožavaju 3Sprouts® jer sami mogu odabrati motiv životinjice koja će krasiti njihov najdraži dodatak u sobi.

Brčkanje i igra

Kupanje je vrlo važna i nadasve zabavna rutina koja vašem malom blagu pomaže da lakše zaspi. Mališani se za vrijeme brčkanja u kadi rado igraju s igračkama za kupanje. Mreža za pohranu dječjih igračaka, šampona, sapuna i ostalih neizostavnih proizvoda praktičan je dodatak za kupaonicu koji brine da svi mališanovi proizvodi za kupanje budu uvijek na okupu i nadohvat ruke. Mreža se može objesiti na priloženi držač koji se pričvršćuje na kupaonske pločice kako bi se spriječilo oštećenje površina. 

Omiljeni poklon za mališane

Dražesna mreža za pohranu dječjih proizvoda za kupanje praktičan je poklon koji omogućuje jednostavno odlaganje igračaka za kupanje, dječje četke za kosu, sapuna, šampona i drugih proizvoda za njegu. Možete je ponijeti i na obiteljski odmor kako bi se vaš mališan neometano zabavljao sa svojim omiljenim igračkama za kupanje i nadasve uživao u brčkanju. Želite li osvježiti izgled kupaonice, omiljena marka 3Sprouts® nudi i ljupke košare za rublje s popularnim uzorcima životinja.

Zarazan smijeh i sreća

3Sprouts® već više od 10 godina oduševljava djecu i roditelje diljem svijeta. Prekrasni dječji dodaci ove marke danas su dostupni u više od 500 trgovina dječjom opremom i dodacima diljem svijeta. Marka 3Sprouts® obiteljima nudi praktične i nadasve dražesne dodatke: kutije za pohranu igračaka, spremnike za igračke, košare za rublje, podloge za igru, dječje stalke za knjige, dječje organizatore za automobilska sjedala, zidne organizatore, kutije i vrećice za užinu, organizatore za pelene te košarice za pelene i proizvode za njegu beba. 

Tehnički detalji

Uporaba:

 • Mreža za pohranu igračaka za kupanje i dječje kozmetike
 • Dražestan dodatak za kupaonicu
 • Mreža se može objesiti na priloženi držač koji se pričvršćuje na kupaonske pločice 

Dimenzije:

 • Visina x širina: 38,1 x 36,83 cm

Mreža za pohranu igračaka:

 • Praktična i lako dostupna
 • Prostrana i izdržljiva
 • Praktičan dodatak za kupaonicu i uživanje u brčkanju
 • S dražesnim motivima životinjica u boji
 • Materijal: poliester i sintetička guma (neopren)
 • Dostupno s priloženim držačem koji se pričvršćuje na kupaonske pločice kako bi se spriječilo oštećenje površina. 
 • Super poklon za mališanov rođendan
   
Uključeno u cijenu
,,
Upute za održavanje
 • Čistiti samo na mjestu zaprljanja 
Tehničke specifikacije
SKU ITBWAL
Dobavljivost da
Brand 3Sprouts®
EAN 0713757022835
Predviđeni rok isporuke Trenutno nije dostupno
Spol Neutralan
Kolekcija Cjelogodišnja
Iznesite svoje mišljenje o proizvodu
Pronašli smo proizvode koji bi Vam se mogli svidjeti!